Search

Παρουσία του Κυριάκου Κετσιεμενίδη στις εξέδρες η κατάκτηση του Κυπέλλου Δράμας απο την Προσοτσάνη!

Την ευκαιρία να δει την πρώην ομάδα του, ως ποδοσφαιριστής, Προσοτσάνη να κατακτά το Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣ Δράμας μετά απο ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου είχε ο προπονητής του Άρη Αβάτου Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

Ο ξανθιώτης τεχνικός βρέθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού γηπέδου Δράμας, για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Δράμας, και μια εκ των πιθανών αντιπάλων του Άρη Αβάτου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict η ομάδα του Αβάτου είχε παρουσία και στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, που ως γνωστόν κατέκτησε η ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Στα του αγώνα, η ομάδα του Ξηροποτάμου “αυτοκτόνησε” καθώς βρέθηκε χάρις τα τέρματα των Μπερούκα στο 60′ και Κονταξή στο 64′ να προηγείται με 2-0 όμως η ψυχωμένη Προσοτσάνη κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση χάρις τα τέρματα του Τσακμακίδη στο 89′ και το Φερφερή με πέναλτι στο 94′. Στην παράταση η ομάδα του Ξηροποτάμου άγγιξε το τρόπαιο όμως το τέρμα του Βρεμέντζαλη στο 119′ ακυρώθηκε ως οφσάντ, με την ιστορική Προσοτσάνη να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμη στην “ρώσικη ρουλέτα” και έτσι έφτασε στην κατάκτηση του τίτλο κερδίζοντας με 5-3.

Share it