Search

Με εννέα ταλέντα του μετείχε στα δοκιμαστικά της ΑΕΚ στην Κομοτηνή ο Απόλλων Ξάνθης!

Μαζική παρουσία είχε η Ακαδημία του Απόλλων Ξάνθης στα δοκιμαστικά της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Κομοτηνή, και τις εγκαταστάσεις του Σπάρτακου στους Άγιους Θεοδώρους, με την ξανθιώτικη Ακαδημία να μετέχει συνολικά με 9 παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα η «ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK» σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποίησαν κάμπ αξιολογήσεων νεαρών ποδοσφαιριστών στην Κομοτηνή. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης με την ΑΕΚ ομάδα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και συμμετείχαν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί απο το 2001 μέχρι το 2006.

Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Διευθυντή του Δικτύου της ΑΕΚ Χαράλαμπου Ζελενίτσα και του συντονιστή Εκπαίδευσης και οργάνωσης του Δικτύου Χρήστου Σίσκου, όπως επίσης και του Υπεύθυνου του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΑΕΚ, και βετεράνου ποδοσφαιριστή, Τόνι Σαβέβσκι

Η Ακαδημία του Απόλλων Ξάνθης μετείχε με 9 ταλέντα της που έζησαν ακόμη μια ξεχωριστή εμπειρία και είχαν την ευκαιρία να αφήσουν πολύ καλές εντυπώσεις στους υπευθύνους της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ. Για την Ακαδημία του Απόλλων που βρέθηκαν στην Κομοτηνή συνοδεία του Προέδρου της ομάδας Βλαδίμηρου Μαρκοσιάν και του προπονητή της Ακαδημίας Τάσο Κρυωνά, μετείχαν οι Δημήτρης Μπαζοϊδής, Δημήτρης Γκριγκοριάν, Νικηφόρος Τρινταφυλλίδης, Γεώργιος Γκαμπαερίδης, Χρήστος Μαρκοσιάν, Γιάννης Ιγνατιάδης, Θεόφιλος Ξιμιτίδης, Γιάννης Φρανγκόπουλος και Άρμαν Μαρκοσιάν.

 

Share it