Search

Με μετάλλια και επιτυχίες επέστρεψε από τα Ιωάννινα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου του Εθνικού που ακολουθεί:

«Το σκοπευτικό τμήμα του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ επέστρεψε από τους δύο συνεχόμενους απαιτητικούς αγώνες Level-III που έγιναν στις 18 και 19 Μαρτίου στο σκοπευτήριο των Ιωαννίνων που διοργανώσε η ΣΚ.Ο.Ε. σε συνεργασία με τον Ο.Π.Σ.Ι. BUDO με την ονομασία και BUDO GRAND SHOTGUN CHALLENGE IΙ (Λειόκανο Τυφέκιο) όπου συμμετείχε με τέσσερις σκοπευτές οι οποίοι επέστρεψαν φέρνοντας μαζί τους 2 Χρυσά President, 2 Ασημένια, 3 χάλκινα και 2 κύπελα, πιο συγκεκριμένα:

Στον πρώτο αγώνα στις 18 Μαρτίου με την ονομασία Level III – BUDO GRAND SHOTGUN CHALLENGE I (Λειόκανο Τυφέκιο) οι σκοπευτές κατέκτησαν τις θέσεις:

α. Σισμάνης Αθανάσιος : 1η Θέση στην κατηγορία Standard
β. Μπεχτσούδης Απόστολος: 2η θέση στην κατηγορία Open
γ. Βασιλειάδης Βασίλειος: 3η θέση στην κατηγορία Modified

Ο σκοπευτής μας Βλάχος Δημήτριος αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα λόγω απρόβλεπτης βλάβης στον αγωνιστικό εξοπλισμό του που οφείλονταν σε αστοχία υλικού και την δεύτερη μέρα αποκαθιστώντας εν μέρει την βλάβη έφθασε στην 6η Θέση στην κατηγορία Modified.

Στον δεύτερο αγώνα που είναι ο ένας εκ των τεσσάρων που θα καθορίσουν την συμμετοχή των αθλητών στην ΕΘΝΙΚΗ Ομάδα ανάλογα με τον αριθμό πόντων που θα συμπληρώσουν, το πρώτο βήμα έγινε με την κατάκτηση των θέσεων:

α. Σισμάνης Αθανάσιος : 2η Θέση στην κατηγορία Modified
β. Βασιλειάδης Βασίλειος: 3η θέση στην κατηγορία Modified
γ. Μπεχτσούδης Απόστολος: 3η θέση στην κατηγορία Open Overal και 1η στην υποκατηγορία S

Συγχαρητήρια σε όλους τους σκοπευτές που απέδωσαν με τον καλύτερο δυνατά αγωνιστικό τρόπο σε δύο δύσκολους και τεχνικά απαιτητικούς αγώνες».

Share it