Search

Και επίσημα ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο…Sir Takis που επιστρέφει στους πάγκους!

Την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτηρίζοντας τον 57χρονο προπονητή κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. «Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού», τόνισε ο ίδιος.

Ήταν δεδομένο, πλέον είναι κι επίσημο. Ο Τάκης Λεμονής είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψή του χωρίς χρονικό ορίζοντα στο δελτίο Τύπου για τη συνεργασία.  Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζουν τον 57χρονο προπονητή κομμάτι της ιστορίας τους, ενώ ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως στρατιώτης του συλλόγου με αποστολή να κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Κάτι πάντως που έχει αποδείξει και στο παρελθόν, όταν από τις 4 Οκτωβρίου 2006 ανέλαβε το προπονητικό έργο της Ξάνθη όπου έμεινε έως τις 20 Δεκεμβρίου 2006 όταν και παραιτήθηκε για να αναλάβει εκ νέου τον Ολυμπιακό λίγες μέρες αργότερα, προκαλώντας την οργή του Χρήστου Πανόπουλου που τον είχε αποκαλέσει “Sir Takis”, ενώ και η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι της Ξάνθης δεν την λες και φιλική με ψεύτικα ευρώ να πετάγονται στο γήπεδο για την επιλογή του Λεμονή.

Έτσι ο Τάκης Λεμονής αρχίζει την τρίτη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά από αυτές από το 2000 μέχρι το 2002 και από το 2006 μέχρι το 2008, στις οποίες κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (2001, 2002, 2007, 2008) και ένα Κύπελλο (2008). Υπηρέτησε τον Ολυμπιακό και σαν ποδοσφαιριστής, από το 1978 μέχρι το 1987 πανηγυρίζοντας τέσσερα πρωταθλήματα (1980, 1981, 1982, 1987) και ένα Κύπελλο (1981). Θυμίζουμε ότι ο Τάκης Λεμονής είναι εκτός πάγκων από τον Φεβρουάριο του 2016 όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας μετά από έξι μήνες.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή.

Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο κ. Λεμονής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Share it