Search

Έφερε γούρι στον Κυπελλούχο Καβάλας Κώστα Τερζανίδη ο αγαπημένος του…Ηρακλής Ζυγού!(+photo)

Το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του κατέκτησε ο Κεραυνός Πέρνης, που αναδείχτηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Καβάλας, κερδίζοντας στα πέναλτι(0-0 κανονική διάρκεια) με 5-4 τον πρωτοπόρο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας Αετό Ορφανού. Με τον προπονητή της ομάδας τον ξανθιώτη Κώστα Τερζανίδη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας για αυτή την σπουδαία επιτυχία καθώς παράλληλα κατέκτησε και το πρώτο του Κύπελλο σαν προπονητής.

Η χαρά του προπονητή του Κεραυνού ήταν διπλή όταν βλέποντας στις εξέδρες είδε πως πέρα απο τους φιλάθλους του Κεραυνού, το παρών έδωσαν μαζικά συγγενείς, φίλοι και μέλη της ομάδας του Ηρακλή Ζυγού. Ομάδας που ο Κώστας Τερζανίδης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μια και έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής και προπονητής, αλλά και μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη “τρέχουν”  την  Ακαδημία του συλλόγου.

Έτσι δεν θα μπορούσαν διοικούντες, προπονητές και μέλη του Ηρακλή να αφήσουν “μόνο” τον Κώστα σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για αυτόν, καθώς και μόνο η παρουσία του Κεραυνού στον τελικό ήταν μεγάλη επιτυχία, και δίνοντας βροντερό παρών στις εξέδρες να δώσουν μια “χείρα βοηθείας” στο δικό τους παιδί και να του φέρουν…γούρι, αν και χρειάστηκε να αγχωθεί αρκετά, και να χρειαστεί η απόκρουση του ξανθιώτη τερματοφύλακα Δημήτρη Γιουργούση στο πέμπτο πέναλτι του Αετού αλλά και η ψυχραιμία του πολύπειρου ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Αλή Μπαρή.

Share it