Search

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το Run Greece 2017

Το 2013 το Run Greece ξεκίνησε ως νέος θεσμός αγώνων με πρόθεση και στόχο να βγάλει στους δρόμους ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Το 2017 λίγο πριν την έναρξη της 5ης σεζόν, η σειρά αγώνων όχι μόνο έχει πετύχει το στόχος της, αλλά έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως το σπουδαιότερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός, πόλεων της χώρας με εντυπωσιακή συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών. Από φέτος ο αριθμός των πόλεων έχει αυξηθεί, αφού στην παρέα προστέθηκε και η Ρόδος.

Σήμερα δόθηκε η κεντρική συνέντευξη Τύπου του Run Greece 2017, στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν μια σειρά από νέα πράγματα που θα γίνουν στη σεζόν. Ανάμεσα σε αυτά η σύνδεση του Run Greece με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, εκεί όπου θα γίνει ο τελικός της σειράς αγώνων, αλλά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ, που θα γίνεται παράλληλα με αγώνα της σειράς.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο αντιπρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θράκης Κώστας Παττερόπουλος που δήλωσε:  «Η πόλη μας περιμένει με ενθουσιασμό τον 4ο αγώνα. Το Run Greece Αλεξανδρούπολης αποτελεί όχι μόνο το αθλητικό γεγονός της πόλης, αλλά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Παράλληλα έδωσε τεράστια ώθηση στον τουρισμό».

Οι ημερομηνίες του Run Greece 2017:

Λάρισα 26 Μαρτίου
Ηράκλειο 30 Απριλίου
Καστοριά 14 Μαϊου
Ιωάννινα 25 Μαΐου
Αλεξανδρούπολη 24 Σεπτεμβρίου
Ρόδος 1 Οκτωβρίου
Πάτρα 8 Οκτωβρίου

Share it