Search

Τα συλλυπητήρια του Σ.Π.Α.Κ.Ε Ξάνθης για τον θάνατο του συναθλητή τους Άκη Δαγκόπουλου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον φίλο, συναθλητή και αντίπαλο πολλών στο παρκέ, εξέδωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαιριστών Ξάνθης για τον θάνατο του 48χρονου Άκη Δαγκόπουλου.

Ο μεγαλόσωμος πρώην αθλητής του μπάσκετ, ο μικρότερος από τρία αδέρφια, ήταν αρκετά κοινωνικός και αγαπητός στην Ξάνθη και όχι μόνo. Ήταν δημοτικός υπάλληλος και είχε περισσότερο γνωστός στην τοπική κοινωνία από την παρουσία του σε νεανικά στέκια.

Έτσι μετά την Ασπίδα Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ) και τον ΓΑΣ Κομοτηνή(θυμηθείτε ΕΔΩ) και ο σύλλογος του οποίου ήταν μέλος αποχαιρέτησε τον «γίγαντα με την χρυσή καρδιά», οπως ήταν πιο ευρέως γνωστός. Μάλιστα πέρα απο την ανακοίνωση ο Σύλλογος είχε μεγάλη παρουσία και στην κηδεία του Άκη.

” Σύσσωμος ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαιριστών Ξάνθης θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας  του φίλου, συναθλητή και αντιπάλου μόνο στα παρκέ στις μεγάλες εποχές των Ερμογένη και Δημόκριτου με τα μεγάλα τοπικά ντέρμπι, Άκη Δαγκόπουλου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους, Καλό Παράδεισο παιχταρά”

 

Share it