Search

Στην Ξάνθη το final-4 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΘΡ! Σε Αμυγδαλεώνα και Αλεξανδρούπολη η ημιτελική φάση

Στην πόλη της Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝΜΑΚ, όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή. Το final -4 που θα συναντηθούν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της περιφέρειας θα γίνει είτε το Σάββατο 8 είτε την Κυριακή 9 Απριλίου σε ΔΑΚ Ξάνθης κατά βάση, ενώ ένας ημιτελικός θα γίνει στο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”.

Βέβαια για να φτάσουμε εκεί θα προηγηθεί η ημιτελική φάση της διοργάνωσης οπού θα κλειδώσουν οι τέσσερις ομάδες του final -4. Τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης θα γίνουν το προσεχές σαββατοκύριακο σε Αμυγδαλεώνα και Αλεξανδρούπολη.

Στον όμιλο της Θράκης θα αναμετρηθούν στην Αλεξανδρούπολη: ΑΕ  Κομοτηνής – Έβρος Σουφλίου και Αμαζόνες – Νίκη. Αυτοί οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 25 Μαρτίου ενώ ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 26 Μαρτίου στη 13:00 στο Κλειστό Μαΐστρου

Στον όμιλο της Ανατολικής Μακεδονίας θα αναμετρηθούν στον Αμυγδαλεώνα: ΓΣ Δράμας – Αμυγδαλεώνας και Γαία Δράμας – ΑΟ Καβάλας. Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 25 Μαρτίου, ενώ ο τελικός θα γίνει την Κυριακή επίσης στο Κλειστό Αμυγδαλεώνα.

 

Share it