Search

Νικήτρια η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων στον φιλανθρωπικό αγώνα με τη Μεικτή Έβρου

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της Μεικτής Έβρου.

Νικήτρια του ματς ήταν η Εθνική με 2-0, αλλά πραγματικοί κερδισμένοι ήταν οι συνάνθρωποι μας στους οποίους θα μοιραστούν μέσω του Πολυκοινωνικού Αλεξ/πολης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσκόμισε στο γήπεδο ο κόσμος που βρέθηκε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Τα περισσότερα φώτα συγκέντρωσε η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου που ήταν μία εκ των αρχηγών της αποστολής, αλλά και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Χάρης Χαρίσης, ενώ μετά από καιρό βρέθηκε τόσος πολύς κόσμος στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Αλεξ/πολης.

Πριν την έναρξη του ματς έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την μπάντα του στρατού η οποία παρέλασε μαζί με τους ποδοσφαιριστές. Τον αγώνα παρακολούθησε από τις εξέδρες η γυναικεία ομάδα της Εθνικής που αύριο αντιμετωπίζει την Βασίλισσα της Θράκης στην Ξάνθη σε ματς επίσης για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συνθέσεις:

Μεικτή Έβρου (Σάκης Ζησίδης):  Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Ιγνατιάδης, Δούπας, Καλομπρατσίδης, Καρακασίδης, Ντόλας, Γιαννόπουλος, Οτέμπερης, Παπαγιαννίδης. Έπαιξαν επίσης οι: Γκουδής, Πασχαλίδης, Βαρσαμίδης, Σαπαρίδης, Αλεξακίδης.

Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων (Θοδωρής Παχατουρίδης): Λυμπερόπουλος, Τζωρτζάτος, Κατρανίτσας, Βουρνάζος, Μπιμπισίδης, Μητροφάνης, Κλώντι, Κατσαφάρος, Χαρίσης, Τζαγιάμνης, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν επίσης οι: Τορομανίδης, Φορτούνης, Μπουγάτσιας, Χριστούλης, Γραμμένος, Αθανασίου, Μπιτίδης.

Share it