Search

Με έντονο Θρακιώτικο χρώμα η αποστολή της Εθνικής Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων για το φιλικό με Βασίλισσες!

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Βασίλισσα της Θράκης την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 11:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ, στα πλαίσια για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον σχολικό εκφοβισμό(bullying), η Εθνική Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι παίκτριες της Εθνικής υπο τις οδηγίες του Ξανθιώτη τεχνικού Απόστολου Κουτρουλού πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση το πρωινό της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη ενώ εν συνεχεία παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών με επίλεκτη ομάδα της ΕΠΣ Έβρου.

Στην αποστολή έχουμε και Θρακιώτικες παρουσίες, καθώς στην αποστολή μετέχουν και οι Χασιώτη(Βασίλισσα Θράκης), Ιωαννίδου(Ροδόπη ’87), Γεωργαντά(Ροδόπη ’87), Ματοσσιάν(ΑΟ Θράκης), Βασιλείου(ΑΟ Θράκης).

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας  αποτελείται απο τις: Αλεξάκη, Βασιλάκη, Βασιλείου, Κατσιώτη, Καψάλη, Μαραγκουδάκη, Παντελιά, Τερζοπούλου, Τικοπούλου, Δράκου, Μελίτση, Λάλλα, Μπέρτσια, Πελετίδου, Χατζηγιαννίδου, Ρόλλη, Μαίνου Σουμελίδου, Χασιώτη, Γεωργαντά, Ιωαννίδου, Ματοσσιάν

Share it