Search

Έχει μέταλλο αυτή η Ασπίδα Ξάνθης! Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή με όπλο την έδρα της

Εκμεταλλευόμενοι την δύναμη της έδρας της η Ασπίδα Ξάνθης πέτυχε μια απο τις πλέον σημαντικές νίκες στην μάχη της παραμονής, με τους ξανθιώτες να είναι καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια να φτάνουν στην επικράτηση με 75-68.

Η ομάδα της ξανθής είχε τα ηνία του αγώνα απο την αρχή της αναμέτρησης, με την ομάδα του Αγρινίου να βγάζει αντίδραση στην δεύτερη περίοδο, όμως σε καμία περίπτωση χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει πίεση στους παίκτες του Κώστα Ιωαννίδη.

Η ξανθιώτικη ομάδα έχοντας σε καλή μέρα τους έμπειρους της, και παίρνοντας μεγάλη βοήθεια απο τους νεαρούς της ομάδας, αλλά και τον αρχηγό της Απόστολο Κουτσογιάννη που επανήλθε μετά απο αρκετό καιρό και τον τραυματισμό του δίνοντας ενέργεια στην ομάδα του, με την Ασπίδα να φτάνει σε ακόμη μια σπουδαία νίκη και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής της και τη νέα αγωνιστική χρονιά στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 14-10, 31-27(ημίχρονο), 53-44, 75-68(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Φουτζήλας – Γαζέτας.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης): Ντεμάι 2, Παπαδάκης 4, Γρούδος 3, Στεφανίδης 12 (3), Τσιαβές 16 (4), Κουτσογιάννης 5 (1), Ασημάκης 16 (3), Μανδαλάκης 11 (1), Πετς 6.

ΑΓΡΙΝΙΟ (Μυριούνης): Τασόπουλος 7 (1), Μπερερής, Σταμούλης, Τάσσος 17 (1), Πουρνάρας, Μπαρούχας, Γκρέκας 15 (3), Μήτσου 9 (1), Γκόβας 8 (1), Μακρής 12 (1).

Share it