Search

Εκμεταλλεύονται το ρεπό τους με δυνατό φιλικό τεστ στην Ξάνθη Ορφέας και Δόξα Προσκυνητών!

Την ευκαιρία να δώσουν ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι θα έχουν Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών, καθώς δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το σαββατοκύριακου. Η φιλική αναμέτρηση των δύο εκπροσώπων της Θράκης στην Γ’ Εθνική θα πραγματοποιηθεί σήμερα(18/3) στο γήπεδο ΑΟΞ στις 16:00.

Ο Ορφέας που αυτή την αγωνιστική έχει το προγραμματισμένο ρεπό του, μετά το επεισοδιακό ματς με τον Απόλλων Καλαμαριάς στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αλμωπό στην Αριδαία την Κυριακή στις 2 Απριλίου.

Ενώ απο την άλλη η ομάδα των Προσκυνητών δεν αγωνίζεται μια και για αυτή την Κυριακή ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με την ΑΕ Ποντίων που έχει αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα, και έτσι η ομάδα του Γιάννη Πουρλιάκα  στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νάουσα στην πόλη της Μακεδονίας.

Οι προπονητές των δύο ομάδων θα έχουν την ευκαιρία στο σημερινό φιλικό να δοκιμάσουν παίκτες και σχήματα, και να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση όλων των ετοιμοπόλεμων ποδοσφαιριστών τους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Γιώργο Μπαχαρίδη.

Share it