Search

Έμεινε στην ισοπαλία με Λεβαδειακό η Κ20 της Ξάνθης που “πληγώθηκε” απο ένα γκολ αλλα…Fifa!

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η ομάδα Νέων της Ξάνθης, που παρά την ανωτερότητα της και την σωρεία ευκαιριών που δημιούργησε έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς ισοφαρίζουν με ένα απίστευτο γκολ με τον επιθετικό των “πράσινων” να σκοράρει με την… πλάτη!

Η ξανθιώτικη ομάδα προηγήθηκε πριν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του αγώνα με όμορφη επιθετική προσπάθεια και πλασέ του Σαμπανίδη, όμως ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στο 66′ και με την κόντρα του Νίκα διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Πιο συγκεκριμένα ο Σαββίδης προσπάθησε να κάνει το βολέ η μπάλα βρήκε στην πλάτη του επιθετικού Βοιωτών και κατέληξε στα δίχτυα της ξανθιώτικης ομάδας, που παρότι πίεσε για να βρει το νικητήριο δεν τα κατάφερε και έτσι έμεινε στο 1-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έχοντας παίξει 22 ματς έχει 23 βαθμούς, έναντι των 15 των αντιπάλων της. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Ματίνα Λιάρου της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Χασάνογλου, Ψεμματάς (84′ Χαντζής), Σβάρνας, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος, Τσάπαρης (65′ Καπτέλι), Κώστας, Καλογιάννης (54′ Παπάζογλου), Σαμπανίδης, Μελισσόπουλος.

Share it