Search

Photos: 35 κλικ απο τη νίκη των πρωταθλητριών της ΑΜ-Θ του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης επί του 1ου ΓΕΛ Καβάλας

Την πρόκριση τους στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων Κοριτσιών πανηγυρίζει το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης, με τα κορίτσια της Αλίκης Μιχαλοπούλου να κερδίζουν με 56-35 το 1ο ΓΕΛ Καβάλας και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ομάδα της Ξάνθης αποτελούμενη απο αθλήτριες της Ασπίδας Ξάνθης μπήκε απο την αρχή πολύ δυνατά και με τα τρίποντα των Ντιλάρα Μεχμέτ Ουστά, Κωνσταντίνας Κουτρουβέλη, Ιλάιντα Χατζηχανλίλ αλλά και την Ειρήνη Χαλκίδου να είναι ανίκητη κάτω απο το καλάθι κατάφερε απο την αρχή κιόλας να δείξει ποιος είναι το “αφεντικό” της αναμέτρησης, χτίζοντας απο νωρίς διψήφια διαφορά πόντων την οποία δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στην ομάδα της Καβάλας να κατεβάσει, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η ομάδα της Ξάνθης θα αγωνιστεί στην Θεσσαλονίκη με το Ελληνικό Κολέγιο  και θα υποδεχτεί το Λύκειο Γρεβενών, με την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στο μίνι τουρνουά να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων μπάσκετ κοριτσιών.

Δεκάλεπτα: 14-2, 33-10(ημίχρονο), 46-20, 56-35(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Λάλλα – Παπαθεολόγου

3Ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ(Αλ. Μιχαλοπούλου): Μεχμέτ Ουστά  13(3), Τσαουσίδου, Κουτρουβέλη  20(4), Χειμαριώτου  4, Εμβέρ Σουλεϊμάν Ρ.., Χατζηχαλήλ  3(1), Μαμαλίγκατζη, Μπονόβα, Χαλκίδου  16

1Ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ( Παρ. Λάππα): Παυλίδου  6, Στίλο, Γιαχολάρι  23(1), Τζιούτζια, Τσομπανίδου, Δανιηλίδου 4, Λεονταρίδου 2

Share it