Search

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης!

Ένα εντός και δύο εκτός έδρας παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Super League, για τις τρεις ομάδες της ΠΑΕ Ξάνθη που μετέχουν σε αυτά.

Το Σάββατο στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η ομάδα Νέων της Ξάνθης θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Ματίνα Λιάρου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Την Κυριακή στις 14:30 στο γήπεδο Διαβατού θα διεξαχθεί η εξ αναβολής 9η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος με την Κ-17 της Ξάνθης να φιλοξενείται από την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας, θέλοντας τη νίκη που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στο final -4. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Βέρρος με βοηθούς τους Βάσσιου και Γεωργόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος την Κυριακή στις 14:00 η παιδική ομάδα της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, στο γήπεδο Παλατιτσίων, την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της Super League. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Καρυπίδης με βοηθούς τους Βλαδίκα και Καραγιάννη της ΕΠΣ Πέλλας.

Share it