Search

Photos: 40 κλικ απο τη νίκη-πρόκριση του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης επί του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής

Πετυχαίνοντας απο δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο το 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης επικράτησε με 4-0 του 3ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής και πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για την επόμενη φάση οπού θα αντιμετωπίσει το 2ο ΓΕΛ Δράμας.

Οι παίκτες του Ηλία Καραλίδη μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Γιάννη Ιωάννου μέσα απο την περιοχή. Μετά το 1-0 η ομάδα της Κομοτηνής προσπάθησε να αντιδράσει έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, ενώ και οι ξανθιώτες θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το ματς νωρίτερα όμως το σουτ του Δημήτρη Καλογιάννη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδημητρίου. Τελικά ότι δεν κατάφερε στο 21′ ο Καλογιάννης το πέτυχε ο ίδιος στο 34′ όταν με σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα της Ξάνθης.

Έχοντας το σημαντικό προβάδισμα και την μαζική στήριξη απο τους φίλους και συμμαθητές τους που γέμισαν τις κερκίδες του ΔΑΚ οι παίκτες του 2ου ΓΕΛ που αποτελούνται κατά βάση απο παίκτες της Κ17 της Ξάνθης, κατάφεραν με την έναρξη του δευτέρου μέρους να κάνουν τρία τα τέρματα τους μετά απο προσπάθεια του Οκάν Σουλεϊμάν, ενώ στο φινάλε του αγώνα πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φεϊζί Χασάνογλου.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κοντογιάννης, Αγγελακόπουλος και Ζαπαρτίδης

2ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ: Ζουρνατζίδης, Χασάνογλου, Καλογιάννης, Ιωσηφίδης, Ιωάννου, Τριανταφύλλου, Θεοφυλάκης, Σουλεϊμάν, Δουλγέρης, Θυμιάνης, Γράβας. Αγωνίστηκαν επίσης στο Β’ μέρος οι: Ξανθόπουλος, Τσιλιγγίρης, Τσουρδίνης

3ο ΓΕΛ Κομοτηνής: Παπαδημητρίου, Τερζής, Μούζας, Θεοδωρίδης, Τζιαφάλιας, Κελεσίδης, Παπαγεωρίου, Κουσάνδας,  Δεληγκιόζης, Γαλεάδης, Παγκοζίδης

Share it