Search

Στην Ξάνθη τα ημιτελικά των Εφήβων του ΓΑΣ και των Παίδων της ΑΕ Κομοτηνής στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

Στην Ξάνθη θα στραφεί το ενδιαφέρον του μπάσκετ της Κομοτηνής το διήμερο 25-26 Μαρτίου, καθώς εκεί θα διεξαχθούν τα παιχνίδια των ημιτελικών για τους Έφηβους του ΓΑΣ και τους Παίδες της ΑΕ Κομοτηνής. Επιλογή φυσιολογική και αναμενόμενη απο την διοργανώτρια μια και στην κόντρα των ομάδων της Κομοτηνής με ομάδες της Καβάλας επελέγη η πόλη που είναι στην μέση.

Οι Έφηβοι του ΓΑΣ που προκρίθηκαν κερδίζοντας με 2-1 την Ασπίδα Ξάνθης θα αντιμετωπίσουν το Κυριακή 26 Μαρτίου την Ελευθερούπολη σε νοκ άουτ αγώνα, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης. Το άλλο ζευγάρι θα γίνει στην Δράμα οπού θα αναμετρηθούν οι Ρούπελ Σιδηροκάστρου με τον Αστέρα Καβάλας.

Μια μέρα νωρίτερα οι Παίδες της ΑΕ Κομοτηνής μετά την πρόκριση τους επί του Αρίων Ξάνθης θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 25 Μαρτίου στην Ξάνθη  τον Αστέρα Καβάλας.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο Χρήστος Κρυσταλλίδης στο Kavala-sports οι τελικοί τόσο σε Παίδες όσο και Εφήβους θα γίνει το πρώτο σαββατοκύριακου του Απριλίου.

Share it