Search

Με 5 μετάλλια ολόκληρωσε την παρουσία του στους Χειμερινούς Αγώνες ο Πρωτέας Ορεστιάδας!

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου του συλλόγου που ακολουθεί:

«Το Σαββατοκύριακο 11-12/03/2017 στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκαν οι χειμερινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Όμιλός μας συμμετείχε με τους εξής 4 αθλητές : Στοϊκίδης Αθανάσιος ΑΓ12, Τσολακίδη Χριστίνα ΚΡ12, Αλτικολάτσης Παναγιώτης ΑΓ10, Κοκκαλίδου Άρτεμης ΚΡ9.

Η αποστολή μας αν και ολιγομελή, λόγο πολλών ιώσεων, αποδείχτηκε ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ανεβάζοντας το λάβαρο του ομίλου 5 φορές στο βάθρο των μεταλλίων.

Αναλυτικά λοιπόν οι αθλητές μας με πρώτο τον Στοϊκίδη Αθανάσιο κατακτώντας το απόλυτο 3 στα 3 ανέβηκε στο βάθρο τρεις φορές κατακτώντας δύο χάλκινα και ένα ασημένιο μετάλλιο στα 100μ., 200μ. και 50μ. Πρόσθιο αντίστοιχα.

Επίσης ο Αλτικολάτσης Παναγιώτης κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. Πρόσθιο και η Τσολακίδη Χριστίνα κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. Ελεύθερο. Η Κοκκαλίδου Άρτεμης η μικρή της αποστολής μας κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ δυστυχώς λόγο απειρίας ακυρώθηκε στον τερματισμό αλλά η εμφάνισή της ήταν αξιοσημείωτη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Ζελεσκίδη Ιωάννη για τις συνεχόμενες προσπάθειες του καθώς και τους γονείς που ακολουθούν και μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια».

Share it