Search

Οι τρεις ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης και ο συνωνόματος απο την ΕΠΣ…Καβάλας που συνεχάρησαν τον Κυπελλούχο Άρη Αβάτου

Πέρα απο τα συγχαρητήρια και τις ευχές του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου(θυμηθείτε ΕΔΩ),  μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης και την κατάκτηση του τίτλου απο τον Άρη Αβάτου έχουν “σπάει” τα τηλέφωνα των διοικούντων, τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών της ομάδας απο τα συγχαρητήρια που λαμβάνουν από…όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Πέρα όμως απο τις τηλεφωνικές ευχές, τέσσερις ομάδες έσπευσαν να συγχαρούν τον Κυπελλούχο για πρώτη φορά στην ιστορία του Άρη Αβάτου, και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ηρακλής Ζυγού αντίπαλος του Αβάτου στα πλέι οφ της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, η Κεσσάνη Ερασμίου που αγωνίζεται στην Α2 και η Μέλισσα που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία απο πλευράς ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης. Ενώ τα συγχαρητήρια στην ομάδα του Αβάτου έστειλε και ο συνονόματος Άρης Πηγών που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Καβάλας

http://

http://

“Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΣΣΑΝΗΣ ΕΡΑΣΜΙΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 2017!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ!!”

 

Share it