Search

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ο πρώτος αγώνας Δρόμου “Τρέχω για να έχω” των ΔΕΥΑ και Δήμου Αβδήρων!Οι νικητές(+photos)

Mε επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ο λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων που διοργάνωσε η ΔΕΥΑ Αβδήρων με κεντρικό μηνυμα «τρέχω για να έχω» και στόχο την ευαισθητοποίηση για την επάρκεια του νερού αλλά και τη συμμετοχή στις αθλητικές δραστηριότητες.

Ο αγώνας διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Αβδήρων και το Γυμνάσιο Γενισέας ενώ εκτός από νέους και μεγαλύτερους όλων των ηλικιών συμμετείχαν και μαθητές από Γυμνάσιο της Σικελίας που φιλοξενείται στο Δήμο, στο πλαίσιο του προγράμματος e-twinning σε ανταλλαγή με το Γυμνάσιο της Γενισέας και στο οποίο επιδόθηκε σχετική πλακέτα από το Δήμαρχο Αβδήρων.

Οι δρομείς ξεκίνησαν από το παλιό γήπεδο Πετεινούν, διέσχισαν το δρόμο προς τη Διομήδεια, στη συνέχεια προς τη Φελώνη και επέστρεψαν στην αφετηρία από το δρόμο Φελώνης Πετεινού.

Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες ενηλίκων και ανηλίκων, ανδρών και γυναικών ενώ τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Γαρούφας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμος Γαρούφας και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Noυρντάν Εμίν που ήταν και ο αφέτης του αγώνα.

Τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς του υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος, που εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή ενώ το οργανωτικό σκέλος ανέλαβε η Επιχείρηση υπό τις οδηγίες του Διευθυντή Γιώργου Αποστολίδη.

Ο Δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης, από την πλευρά του ευχαρίστησε όσους πήραν μέρος και συνεχάρη τη ΔΕΥΑΑ για την οργάνωση του αγώνα ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την όμορφη αθλητική γιορτή που διοργανώθηκε για πρώτη χρονιά.

Αναλυτικά οι νικητές:

Άνδρες

1.Μιχαηλίδης Θεόδωρος

2.Τουρναλέλης Κώστας

3.Ασημίδης Ιωάννης

Γυναίκες 

1.Νάσκου Θωμαή από Θάσο

2.Λυμπεράκη Φωτεινή

3.Πραφτσιώτη Μαρία

Αγόρια κάτω των 18

1.Εφραιμίδης Θωμάς

2.Πρατικάκης Μάνος

3.Πούλιος Ζαχαρίας

Κορίτσια κάτω των 18

1.Σαμπανίδου Ραφαηλία

2.Γκασιμπαγιαζίδου Αναστασία

3.Κανάτα Άννα

Share it