Search

Επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς ο Οκάν, ακόμη δύο επιστροφές ενόψει Λεβαδειακού στην Ξάνθη!

Το απόγευμα της Τρίτης επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Η ήττα από στην Κέρκυρα με 1-0 σταμάτησε το νικηφόρο σερί και η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας παραμένοντας στους 39 βαθμούς, έξι παιχνίδια πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την παρακολούθηση φάσεων σε DVD έκανε τις επισημάνσεις του στους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης αναφερόμενος στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ παράλληλα εστίασε την συγκέντρωση της ομάδας στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο Xanthi FC Arena.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης, παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους με μπάλα και τακτική. Δήμος Μπαξεβανίδης και Καρίμ Σολτάνι εξέτισαν τις αγωνιστικές των τιμωριών τους και υπολογίζονται για την επόμενη αναμέτρηση ενώ αντίθετα ο Φερνάντο Γουάλας που αποβλήθηκε στην Κέρκυρα δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Χατζητερζόγλου Οκάν. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παπαστεριανός.

Share it