Search

Αυτές οι ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση των πρωταθλημάτων Κορασίδων & Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΘΡ!

Μετά τους αγώνες του Σαβ/κύριακου ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με το ποιές ομάδες προκρίνονται στην β’ φάση των πρωταθλημάτων Κορασίδων και Παγκορασίδων που διοργανώνει η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας.

Να ξεκινήσουμε με τις Κορασίδες, όπου σε Α’ και Β’ όμιλο, έχουν γίνει γνωστές από την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο πρώτες ομάδες που θα έχουν το δικαίωμα να αγωνισθούν στην επόμενη «χιαστί» φάση, με τα ζευγάρια που προκύπτουν να είναι τα ΑΟ Καβάλας – Γαία Δράμας και Γ.Σ. Δράμας – Αμυγδαλεώνας.

Στον Γ’ όμιλο των Κορασίδων έχουμε πλέον και τη δεύτερη ομάδα που προκρίνεται στην επόμενη φάση, η οποία είναι η Α.Ε. Κομοτηνής που τερμάτισε 2η πίσω από τις Αμαζόνες Μαΐστρου. Στον Δ’ όμιλο, η τελευταία αγωνιστική θα δείξει την σειρά κατάταξης για τη Νίκη Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου που αμφότεροι έχουν κλειδώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στις Παγκορασίδες, ο ΓΣ Δράμας εξασφάλισε τη 2η θέση πίσω από την Γαία Δράμας, με τις δύο ομάδες να είναι αυτές που προκρίνονται από τον Α’ όμιλο. Στον Β’ όμιλο ο ΑΟ Καβάλας είναι σίγουρα πρώτος, με τη δεύτερη θέση να «παίζεται» μεταξύ Χρυσούπολης, Αμυγδαλεώνα & Ανδροσθένη Θάσου. Τέλος, στον Γ’ όμιλο, ο Ερμογένης Ξάνθης Γ’ εξασφάλισε τη 2η θέση πίσω από τις πρώτες Αμαζόνες Μαΐστρου.

 

Share it