Search

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Υποβιβάστηκε ο ΑΟ Ορεστιάδας

Μετά την ήττα του πριν λίγη ώρα από την Κηφισιά με 3-0 και συνδυασμό με τη νίκη της Κύζικου Ν. Περάμου επί του Ηρακλή Χαλκίδας με 3-1, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας υποβιβάζεται και μαθηματικά πια στην Α2 κατηγορία.

Μόλις 3 σεζόν κατάφερε να παραμείνει στην Volley League η ιστορική ομάδα του Έβρου, η οποία επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία το 2014, μετά από 8 χρόνια απουσίας από αυτήν.

Η Ορεστιάδα έμεινε στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς και δεν μπορεί να διεκδικήσει πια ούτε καν την είσοδο της στα πλέι άουτ αφού για να γίνει αυτό θα έπρεπε η διαφορά της από την προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας να ήταν 3 βαθμοί, ενώ αυτή τη στιγμή είναι στους 7 (η Κύζικος έχει 14) και δεν μπορεί να καλυφθεί καθώς απομένει μόνο 1 αγωνιστική.

Μετά τον Γενάρη η προσπάθεια που έγινε από τη νέα διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές ήταν γενναία, αλλά απ’ ότι φάνηκε οι διορθωτικές κινήσεις που έγιναν θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα.

Ευχή όλων να επιστρέψει ο ΑΟΟ στην Α1 όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Όσο αφορά το παιχνίδι με την Κηφισιά στο οποίο όπως αναφέραμε και παραπάνω έληξε με 3-0 σετ υπέρ των Αθηναίων με 25-14, 30-28 και εκ νέου 25-14.

Share it