Search

Με τη θηλιά στο λαιμό η Ορεστιάδα

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Volley League και όπως είναι τώρα διαμορφωμένη η βαθμολογία, ο Αθλητικός Όμιλος υποβιβάζεται απευθείας αφού η διαφορά του 12ου ΑΟΟ με τον 11ο Κύζικο είναι πάνω από τους τρεις βαθμούς.

Αν κατέβει στους τρεις και πιο κάτω τότε η Ορεστιάδα θα διεκδικήσει την παραμονή της στην διαδικασία των πλέι άουτ. Τα πάντα θα κριθούν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, με το ζευγάρι Ηρακλής Χαλκίδας – Κύζικος να έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία.

Το βράδυ της Πέμπτης για μία ακόμη φορά αρκετοί παίκτες κλειδιά της Ορεστιάδας ήταν κατώτεροι των προσδοκιών κάτι που στοίχισε. Αλήθεια… Ένας μήνας καθυστέρησης στην αναπλήρωση του κακού Βραζιλιάνου διαγώνιου για να έρθει ο ανέτοιμος Καναδός;

Αξιοσημείωτο του αγώνα, το γεγονός ότι ο πρώην προπονητής των «πρασίνων» Κώστας Δεληκώστας αποτέλεσε το «κόκκινο πανί» για μερίδα φιλάθλων και πρώην διοικούντων του ΑΟΟ που η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι ξεπέρασαν τα εσκαμμένα και τα όποια όρια μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

Απαράδεκτες συμπεριφορές από ανθρώπους των βορειοεβριτών που μάλιστα παίρνουν θέση και σε πάγκους που όσο και αν υπάρχει πικρία, δεν πρέπει να έχουν θέση στα γήπεδα και καλό θα είναι να στηλιτεύουμε τέτοια γεγονότα. Η επέμβαση διοικούντων του Ομίλου όπως του Δημήτρη Βλασακίδη και άλλων, λειτούργησε πυροσβεστικά και αποσόβησε τα χειρότερα.

ΥΓ: Αλήθεια εκεί στην Αλεξανδρούπολη … Θα μας εξηγήσετε πώς χάνεται νίκη στο 5ο σετ όταν προηγείσαι με 14-11;

Share it