Search

Photos: 30 κλικ απο το τραπέζι του Δήμου Τοπείρου στους δύο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης

Το τραπέζι στους δύο φιναλίστ  του 39ου τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης έκανε ο Δήμος Τοπείρου, μια και για πρώτη φορά στην ιστορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου στον τελικό θα βρεθούν δύο ομάδες του Τοπείρου, με την χαρά του Δημάρχου να είναι έκδηλη και να εκφράζει την στήριξη του και στις δύο ομάδες.

Το γιορτινό τραπέζι του Δήμου Τοπείρου πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα “Στα στενά του Νέστου” στην Γαλάνη Ξάνθης, με το παρών να δίνουν οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοικήσεις των δύο ομάδων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών, αλλά και Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δήμου Τοπείρου.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο υπάλληλος του Δήμου Γιώργος Κασναφέρης, ενώ τον πρώτο χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος για θέματα Αθλητισμού Μπάμπης Σπυριδόπουλος. Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου που επανέλαβε την θέση του οτι θα σταθεί στο πλευρό και των δύο ομάδων τόσο για τον τελικό όσο και για το πρωτάθλημα, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως οι δύο καλύτερες ομάδες του Νομού αυτή την στιγμή στο ερασιτεχνικό της Ξάνθης είναι απο τον Δήμο Τοπείρου. Τους χαιρετισμούς έκλεισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δύο ομάδες.

Μετά τους χαιρετισμούς ο Δήμος Τοπείρου και ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου βράβευσαν τους προέδρους των δύο ομάδων για την προσφορά τους τόσο στις ομάδες τους όσο και εν γένει στον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής. Αρχικά στην Θεανώ Σαρηπαπάζογλου της Αναγέννηση Θαλασσιάς για την οποία έγινε ειδική μνεία μια και είναι η μοναδική γυναίκα πρόεδρος στο ερασιτεχνικό της Ξάνθης, ενώ για την ομάδα του Άρη Αβάτου τιμήθηκε ο Ηλίας Κοτόπουλος. Για τον οποίο μάλιστα ο Δήμαρχος Τοπείρου ανέφερε πως τον είχε ποδοσφαιριστή.

Ανταπόδοση της βράβευσης είχαμε και προς το μέρος του Δημάρχου, απο την ομάδα του Άρη Αβάτου της οποίας υπήρξε προπονητής, με τον Γενικό Αρχηγό του Άρη Γιάννη Μπόσβελη να προσφέρει στον Δήμαρχο ένα λάβαρο της ομάδας του Αβάτου.

Εν συνεχεία ο Δήμος Τοπείρου προσέφερε λεύκωμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές  των δύο ομάδων. Με την βραδιά να κλείνει όπως άρχισε με ζωντανή μουσική, καλή διάθεση και ευχές απο όλες τις πλευρές ο φετινός τελικός να είναι μια πραγματική γιορτή και να αποδειχθεί στο γήπεδο πως θα είναι ο καλύτερος τελικός των τελευταίων χρόνων όπως τόνιζαν όλοι οι παράγοντες των δύο ομάδων.

Πάντως αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Δήμο για την πρωτοβουλία να του κρατήσει ενωμένες τις δύο μεγάλες ομάδες του Δήμου του, τις δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει δύο πρωταθλήματα ο Άρης Αβάτου, και ένα Κύπελλο πέρσι η Αναγέννηση Θαλασσιάς .

Δείτε παρακάτω στιγμές τις βραδιάς μέσα απο τον φακό του Sportsaddict

 

Share it