Search

Έρχεται στην Θράκη η ΑΕΚ για αναζήτηση ταλέντων και δοκιμαστικά!

Στην Θράκη θα βρεθεί το διήμερο 21-22 Μαρτίου ο Τόνι Σαβέβσκι για τα δοκιμαστικά της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πόλη της Κομοτηνής, στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης Ακαδημίας του Σπάρτακου Κομοτηνής στους Άγιους Θεόδωρους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σε συνεργασία με το τμήμα Scouting της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον προγραμματισμό αξιολογήσεων νεαρών ποδοσφαιριστών στη Βέροια και στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας Α.Ο. Μακεδόνας Βέροιας (Αθλητικό κέντρο Λαζοχωρίου) θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2001 ως το 2006.

Καταγραφή των ικανοτήτων στις ίδιες ηλικίες θα γίνει την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας Α.Π.Σ. Σπάρτακος Κομοτηνής (Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων).

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν παρουσία του υπεύθυνου του τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Τόνι Σαβέβσκι και της Διεύθυνσης της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν αφού όμως συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και την βεβαίωση παραχώρησης της ομάδας. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα και ανά αγωνιστική θέση είναι περιορισμένος (συνολικά 24) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάθε αίτηση θα πρέπει να σταλθεί στο email [email protected] μέχρι την Παρασκευή 17.3.2017 (12.00μ.μ.).  Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παραβρίσκονται 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της κάθε προπονητικής ενότητας. Ακολουθούν στα επισυναπτόμενα αρχεία το πρόγραμμα των αξιολογήσεων στις δυο πόλεις και η βεβαίωση παραχώρησης ποδοσφαιριστή.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6855850

Επίσης, τα στελέχη της ΑΕΚ κατά την διαμονή τους στις πόλεις της Βέροιας και της Κομοτηνής θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από δραστηριότητες με τις συνεργαζόμενες ομάδες οι οποίες αναλυτικά είναι :

•    Προγραμματισμένες συναντήσεις με τους προπονητές της κάθε ακαδημίας για την ενημέρωση και καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος

•    Στη Βέροια επιπλέον θα διεξαχθεί τουρνουά σε διάφορες ηλικίες με τη συμμετοχή τμημάτων της ομάδας του Μακεδόνα και τοπικών ακαδημιών καθώς και παρουσίαση της συνεργασίας της ΑΕΚ με την ομάδα Α.Ο. Μακεδόνας και ενημέρωση σε γονείς και άλλους φορείς του ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

•    Στην Κομοτηνή θα γίνει ομιλία προς τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας με θέμα τον τρόπο συμπεριφοράς και την υποστήριξη της συμμετοχής στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Share it