Search

Tελικός του…Τοπείρου ο 39ος της ΕΠΣ Ξάνθης! Τα συγχαρητήρια και το κάλεσμα του Δημάρχου στους Δημότες

Μετά την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου απο την Αναγέννηση Θαλασσιάς, και κατάκτηση του τίτλου μετά απο πάρα πολλά χρόνια ομάδας απο τον Δήμο Τοπείρου, φέτος θα έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΠΣ Ξάνθης τελικό του …Τοπείρου μια και τόσο η περσινή κάτοχος του τίτλου Αναγέννηση όσο και ο πρωτάρης Άρης Αβάτου είναι ομάδες του συγκεκριμένου Δήμου.

Με αυτόν που σίγουρα έχει κάθε λόγο να χαίρεται παραπάνω να είναι ο Δήμαρχος Τοπείρου, Θωμάς Μίχογλου, που όντας και φίλος του ποδοσφαίρου προσπαθεί να είναι κοντά στις ομάδες του Δήμου του, με τον Δήμαρχο μάλιστα πέρα απο τα εθιμοτυπικά συγχαρητήρια που έδωσε στις δύο ομάδες μετά την πρόκριση τους λέγοντας χαρακτηριστικά “Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για το επίτευγμα τους να φέρουν για πρώτη φορά στην ιστορία τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ δυο ομάδων του Δήμου μας. Και οι δυο είναι δυνατές και ιστορικές ομάδες που διψάνε για τίτλο. Με σοβαρότητα και προσοχή πάμε για τον τελικό του Κυπέλλου. Όπως και να έχει το Κύπελλο για 2η συνεχή χρονιά θα παραμείνει στον Δήμο μας και θα το πανηγυρίσουμε δεόντως.”

Πέρα όμως απο τα συγχαρητήρια ο Δήμαρχος Τοπείρου κάλεσε τους Δημότες του Δήμου Τοπείρου να βρεθούν στον τελικό και στηρίξουν την προσπάθεια των δύο ομάδων του Δήμου, αναφέροντας χαρακτηριστικά “Εύχομαι και ελπίζω όλοι οι δημότες του Δήμου Τοπείρου και όχι μόνο να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και στο παιχνίδι του τελικού να είναι παρόντες.”

Πέρα όμως απο τα συγχαρητήρια και το κάλεσμα ο Δήμαρχος Τοπείρου θα παραθέσει δείπνο στις δύο ομάδες το απόγευμα της Πέμπτη 9 Μαρτίου. Το παρών θα δώσουν παράγοντες των δύο ομάδων, προπονητές, και ποδοσφαιριστές των Θαλασσιάς και Αβάτου όπως και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης, μια κίνηση που εξέπληξε ευχάριστα τις δύο ομάδες με τον Δήμαρχο να θέλει να πάνε οι δύο ομάδες του Δήμου Τοπείρου με το καλύτερο δυνατό κλίμα σε αυτό τον ιστορικό τελικό.

Share it