Search

Διπλασίασαν τις νίκες τους οι Δικηγόροι της Ξάνθης με τεσσάρα επί της Κατερίνης!

Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν για τον προκριματικό όμιλο οι Δικηγόροι της Ξάνθης που επικράτησαν επί της Κατερίνης με 4-0 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης με μεγάλο πρωταγωνιστή το Νίκο Κεχαγιά που πέτυχε χατ-τρικ και ήταν αυτός που κέρδισε και το πέναλτι, μετά την Ρόδο κέρδισε και  την Κατερίνη και πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση του ομίλου. Η ομάδα της Ξάνθης προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0 χάρις τα τέρματα του Κεχαγιά ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κεχαγιάς κέρδισε πέναλτι με την εκτέλεση να αναλαμβάνει εύστοχα ο Ερκάν Κιουτσούκ που έκανε το 3-0, με τον Κεχαγιά να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Για την ομάδα του Δημήτρη Καρύδη που την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τον Βόλο αγωνίστηκαν οι: Εφραιμίδης, Τσαρδακλής, Μπρατίδης, Ρούφος, Τσιφλίκογλου, Μουζαφέρ Καπζά, Ντουμπάν Τουράν, Αργυρίου, Κιουτσούκ Ερκ., Κεχαγιάς, Γιαλάογλου. Αγωνίστηκαν επίσης και οι : Καραμανάβης, Καρανάσιος, Κέλλης και Παυλίδης.

 

Share it