Search

Πήρε το όπλο του…ξανά ο Χαμζά Γιουνές που “καθάρισε” και τον Πλατανιά και κρατά την τύχη στα χέρια της για πλέι οφ!

Τι και αν η Ξάνθη δεν έπιασε τρομερή απόδοση, απέναντι στον αξιόμαχο Πλατανιά η ομάδα της Θράκης συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα και μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού “καθάρισε” και τους Κρητικούς και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της για την είσοδο της στα πλέι οφ φτάνοντας τους 39 βαθμούς. Λυτρωτής ο Χαμζά Γιουνές, είχε και δοκάρι με Τριάδη η Ξάνθη, με τον “φύλακα άγγελο” του ΑΟΞ Ζίβκο Ζίβκοβιτς να είναι για ακόμη μια φορά εξαιρετικός.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 7’ ο Γιορέντε δέχθηκε την μακρινή πάσα έκανε το κοντρόλ και το σουτ που μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς. Στο 24’ το σουτ του Μανούσου μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς. Στο 33’ μετά από κόρνερ ο Γουάλας βρέθηκε αφύλακτος κάνοντας το σουτ από το δεύτερο δοκάρι χωρίς ισορροπία με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 38’ μετά από κόρνερ του Τριάδη ο Γιουνές με κεφαλιά μέσα από έναν όμιλο παικτών έκανε το 1-0 με το 13ο φετινό του γκολ στη Superleague.

Στο 49’ το σουτ του Σίγκνεβιτς μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς. Στο 54’ το σουτ του Γιορέντε κόντραρε και ο Ζίβκοβιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 65’ ο Τριάδης μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα να διώχνει με τη βοήθεια του δοκαριού και να καταλήγει κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Γουάλας πέρασε άουτ. Στο 68’ η κεφαλιά του Καρυπίδη κατέληξε στα χέρια του Ζίβκοβιτς. Στο 71’ ο Μανούσος και ο Γιορέντε νικήθηκαν από τον Ζίβκοβιτς που με διπλή απόκρουση κράτησε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Σίγκνεβιτς με κεφαλιά και ο Τριάδης με τον ίδιο τρόπο απείλησαν τους αντίπαλους τερματοφύλακες χωρίς αποτέλεσμα.

Διαιτητής του ήταν ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας) με βοηθούς τους Βασίλη Λάμπρου (ΕΠΣ Αν. Αττικής) – Κώστα Νικολαϊδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής ο Νίκος Τεβεκέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Καμαρά (82’ Μεχία), Τριάδης, Βασιλακάκης (89’ Πιτσέλι), Λάζιτς (68’ Λουσέρο), Γιουνές.

Πλατανιάς(Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κάργας (56’ Γουνδουλάκης), Καρυπίδης, Μενδρινός (85’ Στανισάβλιεβις), Μουνάφο, Μανούσος, Σίγκνεβιτς, Γιορέντε, Στάθης, Σκαρντοβέλι (81’ Αποστολόπουλος), Πριντέτα.

Share it