Search

Ήττα με 2-1 στο ντέρμπι με Πανσερραϊκή για Βασίλισσες! Καταγγελίες για την απαράδεκτη φιλοξενία και ένταση στις Σέρρες

Παρότι είχε καλή παρουσία και ευκαιρίες η Βασίλισσα της Θράκης δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απο τις Σέρρες και γνώρισε την ήττα με 2-1 απο την Πανσερραϊκή στο ντέρμπι της τρίτης θέσης στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Χριστού Σερρών.

Το μεγάλο ζήτημα όμως του συγκεκριμένου αγώνα δεν ήταν τόσο το αγωνιστικό όσο αυτά που επακολούθησαν στην αναμέτρηση, με τους ιθύνοντες της φιλοξενούμενης ομάδας πέρα απο τις άθλιες εγκαταστάσεις που φιλοξενήθηκαν να καταγγέλλουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή των γηπεδούχων που προέτρεπε τις παίκτριες του να παίξουν δυνατά και να “σπάσουν πόδια και χέρια της ξανθιώτικης ομάδας” όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αυτές οι φωνές του προπονητή των γηπεδούχων πέρα απο την αντίδραση του πάγκου της ξανθιώτικης ομάδας έφερε και την αντίδραση των περίπου 15 συγγενών και φίλων των κοριτσιών που ακολούθησαν την αποστολή στις Σέρρες να αντιδράσουν σε αυτά που έβλεπαν, με την ένταση να μην αργεί να φτάσει και στις εξέδρες οπού μάλιστα “φίλαθλος” της γηπεδούχου ομάδας χτύπησε μητέρα ποδοσφαιρίστριας της ξανθιώτικης ομάδας! Η ένταση συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με αντεγκλείσεις και με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στα αγωνιστικά, τα κορίτσια της Πανσερραϊκής προηγήθηκαν με 2-0 χάρις τα τέρματα των Γεωργιάδου και Πανίδου με την ομάδα της Ξάνθης να μειώνει με τέρμα της Λισγάρα. Οι ξανθιώτισσες θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι θετικό απο το ματς αν ήταν πιο προσεκτικές στα τελειώματα τους ειδικά στις 2-3 πολύ καλές φάσεις που δημιούργησαν, ενώ υπάρχουν και έντονα παράπονα απο την διαιτησία μια και στο 70′ Μετοικίδου δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα εντός περιοχής με τον διαιτητή όμως να δείχνει παίζεται. Μάλιστα σε αυτή την φάση η παίκτρια της ξναθιώτικης ομάδας τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Την επόμενη αγωνιστική οι Βασίλισσες έχουν ρεπό, ενώ επόμενος αγώνας είναι στις 2 Απριλίου οπού θα υποδεχτούν τον Βόλο 2004.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Παρσόνογλου, Ευθυμιάδου, Ναλμπάντη, Κατσαρού, Αρβανιτίδου(60′ Χατζηαντωνίου), Παπαδοπούλου, Λισγάρα, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου(70′ λ.τρ. Χασιώτη), Βλάχου, Μπουντρί-Σολτάνι(60′ Μαυρομάτη)

 

Share it