Search

Πήρε το ντέρμπι με το Δημοκρίτειο και εξασφάλισε την πρωτιά η Ασπίδα Ξάνθης!

Η Ασπίδα Ξάνθης ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της Β’ Εθνικής κατηγορίας με το Δημοκρίτειο Κομοτηνής, στην αναμέτρηση που έκρινε τον πρωταθλητή του 5ου ομίλου η Ασπίδα κέρδισε με 27-20 την ομάδα της Κομοτηνής στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” και μια στροφή πριν το τέλος εξασφάλισε την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Α2 κατηγορία, καθώς στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς που έκρινε τον τίτλο έχοντας και την ένθερμη υποστήριξη των φίλων της ήταν σοβαρή σε όλη την διάρκεια του αγώνα φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη.

Η ομάδα της Ξάνθης έχοντας σε εξαιρετική μέρα τις παλιοσειρές της κατάφερε να καταβάλει την φιλότιμη ομάδα του Δημοκρίτειου που δεν κατάφερε να προβάλει ισχυρή αντίσταση στους έμπειρους ξανθιώτες, και γνώρισε την ήττα.

Τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής πλέον αποκτούν χαρακτήρα τυπικό μια και όλα κρίθηκαν απο αυτή την αγωνιστική, με την Ασπίδα να κλειδώνει την πρωτιά και το Δημοκρίτειο να βγαίνει δεδομένα δεύτερο.

Διαιτητές: Φωτακίδης- Κινατζίδης

Πεντάλεπτα: 2-0, 4-1, 7-4, 7-6, 11-7, 12-9(ημίχρονο),16-11, 17-12, 19-13, 22-15, 25-19, 27-20(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Ναθαναηλίδης 7, Καζαντζίδης 5, Βασιλείαδης Β. 1, Καραπαπάζογλου  1, Ρούφος, Τσαντίδης 1, Μπρατίδης  6, Σαλήογλου 1, Παπαστάμου 3, Καίκης, Ευθυμίου, Λιόντος, Ξενοπανάγος, Μπέλλιας 1, Παπαδόπουλος 1.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Κούπης 2, Γκουντούλας 4, Ντούγιας 4, Ντόι, Σακκός, Γκαντιάς, Βαρδάκας 4, Πατσιαβάς 3, Ξανθόπουλος 1, Βελκόπουλος 2, Απαζίδης, Λαγόπουλος,

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ του ντέρμπι 

Share it