Search

Επέστρεψαν στις νίκες οι Νέοι της Ξάνθης με γκολ στο φινάλε κόντρα στον Πλατανιά

Άμεση ήταν η επιστροφή στις νίκες για τους Νέους της Ξάνθης, που μετά την εντός έδρας ήττα απο τον δεύτερο της βαθμολογίας κατάφεραν κόντρα σε έναν επίσης αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι ο Πλατανιάς να φτάσουν στη νίκη.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη κατάφεραν κόντρα στον 6ο της βαθμολογίας Πλατανιά να δημιουργήσουν αρκετές καλές στιγμές, και δύο δοκάρια με Σβάρνα και Χατζηχασάνογλου, όμως μην μπορώντας να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν το ματς έμοιαζε να πηγαίνει για 0-0, όλα αυτά μέχρι το 88′ όταν ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος βγήκε απέναντι απο τον κίπερ των Κρητικών και με εύστοχο πλασέ χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Ξάνθης.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης ανεβαίνει στους 19 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Χασάνογλου (34′ λ.τρ. Καλαϊτζίδης), Παπάζογλου, Σβάρνας, Βαφειάδης, Τσέλα (57′ Καπτέλι), Παπαδόπουλος, Κώστας, Σαμπανίδης, Μελισσόπουλος, Χατζηχασάνογλου (76′ Καλογιάννης).

 

Share it