Search

“Ασπίδα” του Ντέμη σε Μάνταλο “Δεν είναι παίκτης που πέφτει για θέατρο ο Μάνταλος”

Το πολυσυζητημένο πέναλτι της ΑΕΚ, που άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση της «Ένωσης» στα ημιτελικά του Κυπέλλου, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Εβρίτης Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM, σηκώνοντας “ασπίδα” προστασίας για τον Κομοτηναίο αρχηγό της ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο.

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη στο «Ντεμοτεχνείο» του ΣΠΟΡ FM για τη φάση του πέναλτι της ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά:

«Πέναλτι εμείς δεν είδαμε στα ριπλέι της μετάδοσης. Την άλλη μέρα, όμως, είδαμε ριπλέι από άλλη κάμερα που έδειχναν ότι είναι πέναλτι. Από την άλλη, γιατί ο Μάνταλος να έπεφτε ενώ είναι μπροστά στο τέρμα; Μιλάμε για έναν παίκτη που δεν πέφτει για ”θέατρο”.

Από την άλλη λες μήπως ο διαιτητής είδε κάτι διαφορετικό. Το θέμα, όμως, δεν είναι το πέναλτι. Το λάθος είναι η κόκκινη. Θα ήθελα πολύ να ρωτήσω τον διαιτητή γιατί είναι κόκκινη. Για μένα είναι ανεξήγητη και αλλάζει το ματς και τα συμπεράσματά μας, αφού αυτά θα ήταν πιο ασφαλή στο 11 εναντίον 11.

Είδαμε μια ΑΕΚ καλή, αλλά δεν είμαστε και σίγουροι εάν αυτή ήταν η απόλυτα σωστή εικόνα. Δεν είναι μια δύσκολη φάση για το αν είναι κόκκινη ή όχι. Ήταν μια δύσκολη φάση για το αν είναι πέναλτι ή όχι».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ Ο ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Share it