Search

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τον σοκαριστικό τραυματισμό του μικρού του “αδερφού” Φερνάντο Τόρες

Για τον σοκαριστικό τραυματισμό του “μικρού του αδερφού”, Φερνάνο Τόρες, μίλησε στην εκπομπή του στο «Ντεμοτεχνείο» του ΣΠΟΡ FM, ο Εβρίτης βετεράνος ποδοσφαιριστής, Ντέμης Νικολαΐδη που υπήρξε συμπαίκτης με τον Τόρες στην παρουσία του Ντέμη στην Ατλέτικο.

«Μπορεί να ήμασταν ένα χρόνο μαζί, αλλά ήταν σαν μικρός μου αδερφός. Ήθελε πάντα να παίζει μαζί μου και έβριζε τον προπονητή, όταν δεν με έβαζε για να παίξουμε μαζί. Δεν το έβλεπε καθόλου ανταγωνιστικά.

Τον είχαν, λοιπόν, στο μυαλό μου από χθες. Έβλεπες τον Τόρες και δεν ήξερες τι γινόταν. Έβλεπες, όμως, τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών της Λα Κορούνια και της Ατλέτικο και ανησυχούσες».

Για το ότι όλοι οι παίκτες πάνε και του ανοίγουν το στόμα: «Το έχουμε από εμπειρία οι παίκτες και όταν βλέπουμε ότι έχει χάσει τις αισθήσεις του ο ποδοσφαιριστής, πάμε να του ανοίξουμε το στόμα για να μην του γυρίσει η γλώσσα. Πήγε ο Γκάμπι, που όταν ήμουν στην Ατλέτικο ανέβαινε για προπονήσεις στην πρώτη ομάδα, ενώ ήταν μικρότερος του Τόρες, ο βοηθός προπονητή, ο γιατρός και ήταν λες και ήμουν εκεί! Ωστόσο, όμως, πέρασε και όλα καλά. Δεν θυμάμαι πώς έχω αυτήν τη γνώση. Κυρίως εμπειρικά. Έχουμε ξαναδεί παίκτες να πέφτουν κάτω και να τρέχουν οι συμπαίκτες για να του ανοίξουν το στόμα. Δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει σεμινάρια τέτοιου είδους για τέτοιες περιπτώσεις. Έχουμε κάνει σεμινάρια για διαιτησία κλπ., αλλά δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει κάτι τέτοιο».

 

Share it