Search

Απο τα χέρια του Γιάννη Δημητριάδη παρέλαβε το βραβείο του Best Goal ο Βασιλακάκης!

To βραβείο για το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε την Παρασκευή  ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο μέσος της Ξάνθης που πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη, έλαβε το 40,61% της προτίμησης του κοινού και ανακηρύχθηκε καλύτερο γκολ της αγωνιστικής

Τον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης βράβευσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και προπονητής πλέον στον Ηρακλή Ζυγού Γιάννης Δημητριάδης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον 28χρονο μέσο και του ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον, τόσο σε προσωπικό όσο και συλλογικό επίπεδο, βοηθώντας και αυτός με την σειρά του να φτάσει η Ξάνθη όσο ψηλότερα γίνεται.

Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο για τον Βασιλακάκη την φετινή αγωνιστική σαιζόν, με το πρώτο μάλιστα να είναι πάλι με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο και πάλι για το Best Goal, όταν με ένα φοβερό τέρμα είχε χαρίσει τη νίκη στην Ξάνθη με 1-2 μέσα στην Λεωφόρο(θυμηθείτε το γκολ ΕΔΩ).

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης στις δηλώσεις που ακολούθησαν τόνισε πως αφιερώνει αυτό το βραβείο σε όλη την ομάδας, την Διοίκηση, το τεχνικό team, τους συμπαίκτες του και το προσωπικό της ΠΑΕ. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση και την χαρά του για το γκολ που σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως θέλει να σκοράρει με όλους τους αντιπάλους και πως αυτό που συμβαίνει με τα γκολ που έχει πετύχει στον Παναθηναϊκό είναι προϊόν πολλών παραγόντων, όπως η ψυχολογία, το πάθος, η τύχη και τα “θέλω” ενός ποδοσφαιριστή σε κάθε φάση. Για τη φάση του 64ου λεπτού του αγώνα με τον ΠΑΟ ανέφερε πως πίστευε ότι θα σκοράρει γι’ αυτό έκανε και το σουτ.

Αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας είπε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να διασκεδάσουν μέχρι και το τέλος της φετινής σαιζόν. “Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι. Εμίς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα τα δώσουμε όλα κι όπου μας… βγάλει.”

Τέλος και αναφερόμενος στις φετινές επιδόσεις της ομάδας με τις 5 εκτός έδρας νίκες αλλά και στο δικό του ρεκόρ των τεσσάρων γκολ σε μία σαιζόν (επίδοση που είχε και τη σαιζόν 2011-12), εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τα νούμερα στο τέλος θα είναι μεγαλύτερα.

Share it