Search

Αγωνιστική με ντέρμπι μεταξύ των πρώτων έξι το σαββατοκύριακο στο Ανδρικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

Αγωνιστική με πολλά και σημαντικά ντέρμπι περιλαμβάνει η 17η αγωνιστική του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως έχουμε τρία ματς οπού αναμετρώνται οι έξι πρωτοπόροι μεταξύ τους και εν πολλοίς θα κρίνει πολλά για την μάχη των πλεί οφ.

Το Δημοκρίτειο που βρίσκεται στην κορυφή θα υποδεχτεί στην Κομοτηνή τον πέμπτο Εθνικό, ενώ αρκετά δύσκολο έργο έχει ο έτερος πρωτοπόρος της κατηγορίας Λεύκιππος που θα αγωνιστεί στις Φέρες κόντρα στης 6η Θύελλα. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Ξάνθης με τον τέταρτο της βαθμολογίας Αρίων να υποδέχεται την 3η Φιλία Ορεστιάδας.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση που κλείνει την αγωνιστική με τον Αία Κομοτηνής να θέλει μόνο νίκη στην Αλεξανδρούπολη επί της Ολυμπιάδας για να εκμεταλλευτεί το γεγονός των ντέρμπι και να επιστρέψει εντός πεντάδας. Τοπικό ντέρμπι έχουμε στο Διδυμότειχο με τον Σπάρτακο να υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου, ενώ τέλος τοπικό ντέρμπι έχουμε και στην Καβάλα με τους Πάνθηρες να αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

Σάββατο 4/3

Ώρα 15:00, Κ.Γ. Κομοτηνής: Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ώρα 16:00, Κ.Γ. Φερρών: Θύελλα Φερών – Λεύκιππος Ξάνθης

Ώρα 17:00, Κ.Γ. Ποταμουδιών: Πάνθηρες Καβάλας – Ηρακλής Καβάλας

Ώρα 17:00, Κ.Γ. “Αλ. Μπαλτατζής”: Αρίων Ξάνθης – Φιλία Ορεστιάδας

Ώρα 19:00, Κ.Γ. Διδυμοτείχου: Σπάρτακος Διδυμοτείχου – Έβρος Σουφλίου

Κυριακή 5/3

Ώρα 21:00, Κ.Γ. Αλεξανδρούπολης: Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης – Αίας Κομοτηνής

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

 

Share it