Search

Πέρα απο τα παρκέ εντυπωσίασε και με τις…πινελιές του ο Μίλαν Ψάλτου του Λεύκιππου Ξάνθης!(+photos)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και εξαιρετικές κριτικές ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής του μπασκετμπολίστα του Λεύκιππου Ξάνθης Μίλαν Ψάλτου Στανιμίροβιτς, που έδειξε πως πέρα απο εξαιρετικός καλαθοσφαιριστής είναι και πολύ καλός ζωγράφος.

Ο Μίλαν που όπως αναμενόταν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την φανέλα του Λεύκιππου, οδηγώντας μαζί με τους συμπαίκτες του το νεοσύστατο σωματείο εκ του ασφαλούς στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, έδειξε στο κοινό της Ξάνθης και όχι μόνο το ταλέντο του και στην ζωγραφική με την έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία της Ξάνθης με τίτλο «Το Τότε και το Τώρα».

Στους πίνακες του Μίλαν το παρελθόν συναντά το σήμερα και οι αναμνήσεις μπερδεύονται σε ένα συνονθύλευμα μέσα από την δημιουργικότητα, τα πινέλα και τα χρώματα με ένα πρωτότυπο τρόπο. Ένα όμορφο ταξίδι στην ιστορία της πόλης μέσα από τα μάτια του καλλιτέχνη.Οι πίνακες του Μίλαν Ψάλτου εντυπωσίασαν και πλέον άπαντες πέρα απο τις εξαιρετικές επιδόσεις του σερβοέλληνα στο παρκέ αναμένουν τις νέες δημιουργίες του μέσα απο την δεύτερη αγάπη του, την ζωγραφική.

Την έκθεση που ολοκληρώθηκε την Κυριακή του καρναβαλιού επισκέφθηκε και αντιπροσωπεία της διοίκησης του Λεύκιππου συνοδευόμενη απο τον πρόεδρο του συλλόγου Ματθαίο Σαββίδη

 

Share it