Search

Ματς ζωής και θανάτου για την Ορεστιάδα την Τετάρτη 1 Μαρτίου κόντρα στην Παναχαϊκή

Με στόχο τους 3 βαθμούς και μόνο, ο ΑΟ Ορεστιάδας υποδέχεται την πρώτη μέρα του Μάρτη στις 6 το απόγευμα στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» την Παναχαϊκή.

Η νίκη με καθαρό σκορ (3-0 ή 3-1) είναι μονόδρομος για τους Εβρίτες αν θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι της παραμονής στη Volley League και η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Μετά από 17 αγωνιστικές η Παναχαϊκή βρίσκεται στην 10η θέση με 10 βαθμούς και Ορεστιάδα είναι 12η και τελευταία με 4. Στόχος λοιπόν της ομάδας του Μπάμπη Σταματόπουλου είναι να μειώσει στους 3 βαθμούς ελπίζοντας παράλληλα σε ήττα της Κυζίκου από τον Παμβοχαϊκό, αφού η ομάδα της Νέας Περάμου έχει επίσης 10 βαθμούς και διεκδικεί την παραμονή μαζί με τους Θρακιώτες, την ομάδα της Πάτρας και τον Ηρακλή Χαλκίδας που έχει 11.

Να θυμίσουμε ότι η Ορεστιάδα προσπαθεί να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι άουτ, αφού δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να πετύχει την απευθείας παραμονή στην κατηγορία, αν και ακόμα υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες.

Για το ματς με την Παναχαϊκή έχει οριστεί γενική είσοδος στα 5 ευρώ, φοιτητικό εισιτήριο στα 3 ευρώ, ενώ για παιδιά έως 16 ετών η είδοδος είναι δωρεάν.

Share it