Search

Στην Ξάνθη θα κριθεί η πρωτιά του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η τελική κατάταξη στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος Νεανίδων και κατ’ επέκταση ποια θα είναι η συνέχεια στην Β’ φάση της διοργάνωσης, μετά τη νίκη των Πάνθηρων Καβάλας με 40-26 επί της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Πάνθηρες ανεβαίνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας την Ασπίδα, όμως με αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά οι δύο ομάδες εξασφάλισαν  την πρόκριση τους και την τελευταία αγωνιστική στην αναμέτρηση του Ευμοίρου Ασπίδα και Πάνθηρες θα κοντραριστούν για την πρώτη θέση του ομίλου.

Η ομάδα της Καβάλας βολεύεται ακόμη και με ήττα μέχρι 11 πόντους, εν αντιθέσει με την Ασπίδα που για να καταλάβει την πρώτη θέση θα πρέπει να τα δώσει όλα και να καταφέρει να κερδίσει την αντίπαλο της με πάνω απο 11 πόντους.

Σε αντίθεση με τον Β’ όμιλο στον Α’ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με τους Τιτάνες Δράμας να προκρίνονται ως πρώτοι και τον Πανσερραϊκό ως δεύτερο. Το παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ Ασπίδας και Πάνθηρων θα είναι και το τελευταίο για την Α’ φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πάνθηρες Καβάλας  10(5-0)

2.  Ασπίδα Ξάνθης  9(4-1)

3. Ένωσης Καβάλας   8(2-4)

4. Ρούκις Αλεξανδρούπολης  5(0-6)*

5. Φιλία Ορεστιάδας  –

*Η Ακαδημία Ρούκις Αλεξανδρούπολης έχει έναν μηδενισμό, η Φιλία αποχώρησε απο το πρωτάθλημα.

Share it