Search

Photos: 35 κλικ απο την εντός έδρας ισοπαλία για τις Βασίλισσες κόντρα στον Μαγνησιακό

Δεν κατάφερε να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης που αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην ομάδα του Μαγνησιακού Βόλου, σε ένα παιχνίδι πάντως που οι Βασίλισσες άξιζαν τη νίκη δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη το πρωινό της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου στο Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης στα πλαίσια της εξ’ αναβολής 10ης αγωνιστικής, οι Βασίλισσες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι ψάχνοντας το γκολ που θα τις δώσει το προβάδισμα και έχοντας σημαντική υποστήριξη στις εξέδρες, κόντρα στην ροή του αγώνα όμως οι φιλοξενούμενες κατάφεραν με τέρμα της Κερασίας Πέτση να ανοίξουν το σκορ σε μια φάση πάντως που τα κορίτσια της γηπεδούχου ομάδας διαμαρτυρήθηκαν για μη τήρηση fair play. Παρά την πίεση η ομάδα του Βόλου κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της και με αυτό να πάει στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και στο 48′ κατάφερε με σουτ της Κατερίνας Λισγάρα να ισοφαρίσει σε 1-1 και να δώσει το έναυσμα στους φίλους της να πανηγυρίσουν το γκολ, σε καρναβαλιστές και μη. Οι Βασίλισσες προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο και να πάρουν τη νίκη δεν είχαν όμως καθαρό μυαλό στα τελειώματα και είχαν απέναντι τους και την εξαιρετική Ζαμπάκα που όποτε χρειάστηκε έσωσε την ομάδα της.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με την ομάδα της Ξάνθης να φτάνει τους 17 βαθμούς και να μένει με σημαντική απόσταση απο τις υπόλοιπες στην τέταρτη θέση, ενώ η ομάδα του Βόλου στην 6η θέση με 10 βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι για τις Βασίλισσες αυτό κόντρα στην Πανσερραϊκή στις Σέρρες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου με βοηθούς τις Χριστίνα Σαχίνη και Δήμητρα Τανακάκη της ΕΠΣ Θράκης.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Παρσόνογλου, Παπατζέλου, Ναλμπάντη, Κατσαρού, Παπαδοπούλου, Μπουντρί-Σολτάνι(70′ Ιμάμ Εφέντη, 85′ Παρδή), Λισγάρα, Χασιώτη, Μετοικίδου, Βλάχου, Πόρναλη(51′ Μαυρομάτη)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ζαμπάκα, Ξανθή, Μεγαγιάννη, Τριανταφύλλου, Δερβενιώτη, Παπασακελλαρίου, Πέτση(87′ Καραίσκου), Κουσκούνη, Ογκίτσι, Καραλή(82′ Γκέκα), Χρυσικοπούλου(90+ Ζέρβα)

Share it