Search

Όλα μηδέν στην Κομοτηνή: Πήραν βαθμό οι Προσκυνητές

Σ’ ένα παιχνίδι που θα ξεχάσουν γρήγορα οι λίγοι φίλαθλοι που έδωσαν το “παρών” στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Προσκυνητών και ΑΟ Καβάλας έμειναν στο στείρο 0-0, που αποτυπώνει και την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς λιγοστές ήταν οι καλές φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες και στα δύο ημίχρονα.

Στο πρώτο ημίχρονο όταν χρειάστηκε ο Περτσάς ήταν εκεί, με το σουτ του Παπαδόπουλου να είναι η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Η καλύτερη φάση για Προσκυνητες ήταν η κεφαλια του Κειτα η οποία πάντως ήταν αδύναμη, με τον Συριτούδη να ελέγχει την τροχιά της.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο περτσάς συνέχισε να είναι σταθερός και έκανε την απόκρουση του ματς στην κεφαλιά του Λίτσκα διατηρώντας το 0 για την ομάδα του, με τους Προσκυνητές να απειλούν λίγο πριν την εκπνοή με τον Κατσαρό, αλλά χωρίς να ανησυχήσει ο Συριτούδης.

Δόξα Προσκυνητών (Πουρλιάκας): Περτσάς, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Καραγιαννίδης (65’Κλης), Λεφής, Τρίχας, Kεϊτά, Βάσκος, Κατσαρός, Φουρκάν.

ΑΟ Καβάλα (Διγκόζης): Συριτούδης, Μπαντάνης, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τέλλος, Καλλιβωκάς, Παπαδόπουλος (54′ Λίτσκας), Κεφαλάς, Παναγιωτόπουλος (76′ Μπλιος), Μελισσόπουλος, Πτηνόπουλος.

Share it