Search

Εντός έδρας ήττα για τους Νέους της Ξάνθης απο τον Παναθηναϊκό

Δεν κατάφερε να διευρύνει το νικηφόρο σερί της η ομάδα Νέων της Ξάνθης που γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-3 απο  τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη παρότι είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που φέτος πηγαίνει εξαιρετικά, και ουσιαστικά είναι η μόνη ομάδα που κυνηγά τον Ολυμπιακό στην μάχη του τίτλου, στάθηκε κάτι παραπάνω απο αξιοπρεπέστατα έχοντας αρκετές καλές στιγμές.

Στο 9′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ και αναμπουμπούλα στην περιοχή οι “πράσινοι” με σουτ του Αγγελόπουλου άνοιξαν το σκορ με τους ξανθιώτες να ισοφαρίζουν στο 20′ με τον Σαμπανίδη, όμως στο 26′ οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουζούκη. Η ομάδα της Ξάνθης παρότι πίσω στο σκορ στάθηκε εξαιρετικά πίεσε δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που στο 81′ μετά απο κόντρα σε παίκτη της Ξάνθης η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης με βοηθούς τους Παντικίδη και Ζηλούδης της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Χασάνογλου (46′ Καλαϊτζίδης), Ψεμματάς, Βαφειάδης, Πεταλωτής (86′ Τσάπαρης), Παπαδόπουλος, Καπτέλι (62′ Τσέλα), Κώστας, Μελισσόπουλος, Σαμπανίδης, Χατζηχασάνογλου.

Share it