Search

Μεγάλη επιχείρηση “σκούπα” της αστυνομίας με 35 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Κομοτηνή!

Εγκληματική οργάνωση φαίνεται πως «κρύβεται» πίσω από τη μεθοδευμένη αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου σε οικισμούς της Κομοτηνής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Χ» έγιναν 35 συλλήψεις σχετικές με εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και μη νόμιμων μεταναστών. Υπενθυμίζουμε ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, η αστυνομική επιχείρηση μεθοδεύτηκε συγχρόνως σε Ήφαιστο, Αλάν Κογιού, Ανάχωμα, σε μεμονωμένες κατοικίες στην Κομοτηνή, αλλά και στο νομό Έβρου, σε οικισμούς της Ξάνθης και της Καβάλας.

Συνολικά οι συλλήψεις είναι στις 35, με την έρευνα να είναι τόσο κρίσιμη και ενδελεχής που βρίσκεται ακόμη σε διενέργεια, κατά το στάδιο της προανάκρισης. Σήμερα αναμένονται τα επίσημα πορίσματα της αστυνομίας, ενώ αν προκύψει ανάγκη για περαιτέρω ενδελεχή μελέτη, τα πορίσματα θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες. Το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής βρίσκεται ακόμη σε επιφυλακή, καθώς τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης κάτοικοι από το Αλάν Κογιού είχαν συγκεντρωθεί έξω από αυτό, συμπαραστεκόμενοι στους συλληφθέντες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από τις συλλήψεις έγιναν κι αρκετές κατασχέσεις ναρκωτικών ουσιών κι άλλων αντικειμένων.

Πηγή: Διονύσης Βοργιάς στο Xronos.gr

Share it