Search

Photos: 80 κλικ απο την κατάκτηση του τίτλου στα πέναλτι απο το 2ο ΓΕΛ κόντρα στο 2ο ΕΠΑΛ

Στα πέναλτι κρίθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα στο Σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων Ξάνθης, με το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης να κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο κερδίζοντας με 3-2 στην “ρώσικη ρουλέτα” την ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, παρά τις πολλές και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες και των δύο ομάδων. Το 2ο ΓΕΛ του Ηλία Καραλίδη έχοντας στην ενδεκάδα 10 παίκτες των Κ17 της Ξάνθης και παρά τις τρεις σημαντικές απουσίες που είχε και έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Ζουρνατζίδη που απέκρουσε τρία πέναλτι κατάφερε να επιβληθεί επί του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού  2ου ΕΠΑΛ.

Στην διαδικασία των πέναλτι για την ομάδα του 2ου ΓΕΛ σκόραραν οι Δουλγέρης, Καλογιάννης και Οκάν Σουλεϊμάν, ενώ η εκτέλεση του Ιωσηφίδη κατέληξε στο δοκάρι του Σαββίδη που παρότι στο ματς έπαιξε μέσα στα πέναλτι αγωνίστηκε στην φυσική του θέση κάτω απο τα γκολπόστ. Για την ομάδα του  2ου ΕΠΑΛ ευστόχησαν οι Σαββίδης και Παπάζογλου ενώ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ζουρνατζίδη οι Ζώτος, Κριεζής και Ξενιτίδης.

Για να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου το 2ο ΓΕΛ νωρίτερα είχε κερδίσει κατά σειρά τους 1ο ΓΕΛ με 5-0 και Λύκειο Αβδήρων με 5-1. Ενώ η φιναλίστ του 2ου ΕΠΑΛ είχαν κερδίσει τους 4ο ΓΕΛ με 4-1 και Λύκειο Γλαύκης με 12-1.

Το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης θα εκπροσωπήσει την Ξάνθη στην επόμενη φάση αντιμετωπίζοντας τον νικητή του ζευγαριού Ροδόπη – Έβρος.

2ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ(Ηλ. Καραλίδης): Ζουρνατζίδης, Θεοφυλάκης, Ξανθόπουλος, Χασάνογλου, Τριανταφύλλου, Δουλγέρης, Γράβας, Καλογιάννης, Ιωσηφίδης,Γκασιμπαγιαζίδης, Οκάν Σουλεϊμάν.

2ο ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗΣ(Θ. Πέτσος): Μετετζίδης, Μπαξεβάνης, Κριεζής, Λαζαρίδης, Τηλαβερίδης, Ζώτος, Μαλαδένης Βαγγ.(64′ Ρεφίκογλου Τζ.), Χατζηπατέρας, Ξενιτίδης, Σαββίδης, Παπάζογλου

Share it