Search

36 σύλλογοι και χιλιάδες κόσμου συνέθεσαν το 2O KOM on PARTY

Η καρναβαλική παρέλαση των Συλλόγου Εβριτών ν.Ροδόπης, Συλλόγου Trel@cademy και ΔΚΕΠΠΑΚ ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Όχι ένας, όχι δύο, αλλά 36 συνολικά σύλλογοι, προερχόμενοι από την Ροδόπη και όχι μόνο, έκαναν πραγματικότητα, το βράδυ του Σαββάτου, την 2η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής, το πρώτο μέρος του 2ου KOM on PARTY, που φέτος πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εβριτών ν.Ροδόπης και του Συλλόγου Trel@cademy αλλά και της ΔΚΕΠΠΑΚ.

Η Κομοτηνή το βράδυ του Σαββάτου μετατράπηκε σε  ένα ατέλειωτο αποκριάτικο πάρτι, η έναρξη του οποίου σηματοδοτήθηκε πριν την έναρξη της καρναβαλικής παρέλασης, καθώς ο χορός και το τραγούδι είχε ξεκινήσει ήδη από νωρίς, στο σημείο εκκίνησης αυτής, ήτοι την οδό Σοφούλη από το Eργατικό Κέντρο έως και τη Λέσχη Κομοτηναίων, με τις ομάδες να παίρνουν θέση λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα.

Σύλλογοι, σχολές χορού, γυμναστήρια, επιχειρήσεις, φοιτητές  και μαθητές έδωσαν δυναμικό «παρών» συνθέτοντας τις ομάδες της πόλης, ενώ παρά τις αντιδράσεις που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες από την γειτονική Ξάνθη, το καρναβάλι της Κομοτηνής έτυχε και μεμονωμένων συμμετοχών Ξανθιωτών αλλά και συλλόγων εκτός Ροδόπης, όπως ο Σύλλογος Φερών Κ.Ε.Φ.Υ. και η Ευρωκατασκήνωση Θάσου.

Πειρατές, αστροναύτες, ζάρια, μίμοι, ποτήρια του καφέ, σταβλίτες, μαρκησίες και πολλές πολλές άλλες ευφάνταστες στολές διέσχισαν την οδό Βενιζέλου για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, χορεύοντας υπό τους ήχους των επιλογών των τεσσάρων ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης, ήτοι των «Ράδιο Παρατηρητής 94fm», «Ράδιο Δίαυλος 92,4», «Ράδιο Χρόνος 87,5» και «Ράδιο Ροδόπη 95,5»  που ένωσαν τις δυνάμεις τους και κάλυψαν περισσότερες από τρεις ώρες ζωντανού ραδιοφωνικού προγράμματος, μεταφέροντας τον ρυθμό του Κομοτηναίικου καρναβαλιού σε όλο τον νομό Ροδόπης αλλά και έξω από τα όρια του.

Μιλώντας με τους καρναβαλιστές και μεταφέροντας το κλίμα χαράς και διασκέδασης σε όλο τον κόσμο, για να δώσουν με την κατάληξη της παρέλασης στην κεντρική πλατεία την σκυτάλη στους dj’s spatha και  Άρης Λοιζίδη, που ανέλαβαν τις μουσικές επιλογές στο πάρτι που ακολούθησε και κράτησε μέχρι πρωίας, γεμίζοντας  το κέντρο της πόλης αλλά και τα καταστήματα αυτής, χρώμα, χαμόγελα και ωραίες στιγμές.

Το 2ο KOM on PARTY κράτησε μέχρι πρωίας, με τον ουρανό να γεμίζει από πυροτεχνήματα και ολοκληρώθηκε με τους διοργανωτές να υπόσχονται μια ακόμα καλύτερη διοργάνωση για του χρόνου.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν στην παρέλαση

Trel@cademy
Σύλλογος Φερών Κ.Ε.Φ.Υ.
Σύλλογος Εβριτών ν.Ροδόπης
Greek Nasa
Εστιατόριο Αδέρφια
Café Mikel
Avant Garde – Omnia
Σύλλογος Αρμενίων
ΠΑΣ Πρωταθλητών
Ακαδημία Πανθρακικού
Ευρωκατασκήνωση Θάσου
Σύλλογος Κρητών ν.Ροδόπης
Κομμωτήριο Gossip
Σύλλογος Ηπειρωτών
Καφενείο «Το Μασσάλι»
Σχολή Χορού Let’s Dance
Σύλλογος Θρακών
Γυμναστήριο Αction
Καφέ Σβούρα
Σύλλογος Γρατινής
Λέσχη Κομοτηναίων
Σύλλογος Ποντίων «Εύξεινος Πόντος»
Κομμωτήριο «Όραμα»
State – Lobby
Γυμναστήριο Will & Steel
Ρακάδικο
Πρατήριο Καυσίμων «Βελκόπουλος»
Καφενείο «Ραχάτι»
Θρακικό Ωδείο
Αθλητικός Σύλλογος Ying Yang
Τσιπουράδικο Θ.Κομ
Alma Libre
Coffee Lab
Horror movie stars
Σύλλογος Περπατώ
Trel@cademy Hippies

Πηγη: Paratiritis-news.gr

Share it