Search

Παρελθόν και ο Ξανθιώτης Θάνος Χατζηαθανασίου απο τον Αγροτικό Αστέρα!

Μετά το Νίκο Νεντίδη παρελθόν απο τον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα αποτελεί και ο ξανθιώτης προπονητής, και μέχρι πρότινος βοηθός του Νεντίδη, Θάνος Χατζηαθανασίου.

Η απομάκρυνση των δύο αναμφισβήτητα αποτελεί μεγάλη έκπληξη καθώς έκαναν εξαιρετική δουλειά έχοντας την ομάδα του Ευόσμου στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ αυτή ξεκίνησε με στόχο την παραμονή, και μάλιστα αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και ειδικά στην έδρα της κατάφερε να κερδίσει τους πάντες με μοναδική “γκέλα” αυτή κόντρα στον Άρη(1-1).

Ο Ξανθιώτης ταλαντούχος προπονητής μετά το Νέστο Χρυσούπολης και την ομάδα Κ20 του Ηρακλή πείστηκε για πρώτη φορά να μην είναι πρώτος προπονητής και να αναλάβει βοηθός του Νεντίδη, όμως παρά το εξαιρετικό έργο που έκαναν ο πρόεδρος του Αγροτικού προχώρησε σε μια αναπάντεχη και με πολλά ερωτηματικά απόφαση.
Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας για καθαρά αγωνιστικούς λόγους με το Νίκο Νεντίδη και το Θάνο Χατζηαθανασίου. Τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και τους εύχεται καλή συνέχεια.”

 

Share it