Search

Photos: 15κλικ απο την άνετη επικράτηση των Νεανίδων της Ασπίδας Ξάνθης επί της Ακαδημίας Ρούκις Αλεξανδρούπολης

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα οι Νεάνιδες της Ασπίδας έκαμψαν το εμπόδιο της Ακαδημίας Ρούκις Αλεξανδρούπολης, κερδίζοντας με 51-18, και έχοντας παιχνίδι περισσότερο ανέβηκαν στην πρώτη θέση του ομίλου έχοντας εξασφαλισμένη βέβαια την πρόκριση στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής μια και απο την αρχή οι ξανθιώτισσες είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. ΑΠο τις νικήτριες κορυφαίες ήταν η Μεχμέτ Ουστά και η Ειρήνη Χαλκίδου που επέστρεψε απο τραυματισμό, ενώ απο την ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξεχώρισε η Κυρτσίδου.

Την τελευταία αγωνιστική η Ασπίδα θα υποδεχτεί στην Ξάνθη τους Πάνθηρες Καβάλας στο ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση του Β’ ομίλου, ενώ η ομάδα της Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την φετινή αγωνιστική σαιζόν

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-04, 35-10(ημίχρονο), 46-13, 51-18(τελικό αποτέλεσμα).

ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ(Καρα Αχμέτ Νεδήμ): Μαγγοπούλου ,Παυλάκη 4, Μεχμέτ Ουστά 17(4), Μπόνοβα 2, Αραμπατζή Ευ. 6, Χαλκίδου 15 , Ιμπραχήμογλου , Μοϋσένκου 4,Αραμπατζή Ζ. ,Ευθιμίου 3 , Χατζηχαλήλ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κεκές): Νάσου, Ελευθεριάδου, Βαδικόλια 1,Δελημπέη, Μητιούδη, Τασίδου, Νάσου Β. 2, Καλλιτσάρη, Βασιλειάδου, Κυρτσίδου 15(1)

Share it