Search

Ετοιμάζει ποδηλατικό πάρκο ο Θράκας Ιππέας με δική του χρηματοδότηση στο Πανθρακικό στάδιο!

Η κοπή πίτας του Θράκα Ιππέα συνδυάστηκε με μια σημαντική ανακοίνωση, τη δημιουργία ποδηλατικού πάρκου στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής, ανοιχτού προς όλους τους αθλητές του συλλόγου και Κομοτηναίους.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο ο σύλλογος θα χρηματοδοτήσει με δικά του χρήματα και χορηγίες και στόχο έχει τη σωστή εκμάθηση ποδηλάτου στους μικρούς αναβάτες αλλά και τη διεξαγωγή αγώνων που θα συγκεντρώνουν ενδιαφέρον πανελληνίως. Το έργο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15.000 ευρώ σε κόστος και το γεγονός ότι ο Θράκας Ιππέας επενδύει σε δύσκολες εποχές στην Κομοτηνή είναι αξιέπαινο για τον σύλλογο και τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν.

Ο πρόεδρος του Θράκα Ιππέα, Κυριάκος Γκογκότσης, χαρακτήρισε το έργο ως “το επιστέγασμα πολλών προσπαθειών των τελευταίων τριών χρόνων”, κι ανακοίνωσε ότι υπήρξε σχετική έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αυτός ο ποδηλατικός στίβος ή bike park αναβαθμίζει κατά πολύ το Πανθρακικό Στάδιο.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Στο πλαίσιο της ετήσιας κοπής βασιλόπιτας, τις τελευταίες απογευματινές ώρες της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου βράβευσε τους εξής αθλητές:

1. Νικόλαος Λινάρδος: καλύτερος αθλητής του συλλόγου
2. Αλέξανδρος Θωμαϊδης: καλύτερος αθλητής ακαδημιών του συλλόγου
3. Γαβριήλ Δημουλάς: καλύτερος μαθητής, μέλος του συλλόγου
Οι βραβεύσεις δεν έγιναν αυθαίρετα, καθώς οι αγωνιστικές επιδόσεις κρίθηκαν βάσει των βαθμών που κέρδισαν οι ποδηλάτες για τον σύλλογο την περασμένη αγωνιστική χρονιά, και οι μαθητικές βάσει των σχολικών βαθμών.

Επιπλέον, βραβεύτηκε και ο Δήμος Κομοτηνής για την αρωγή του προς τον σύλλογο, και η Τροχαία για τη διασφάλιση της ομαλούς διεξαγωγής των αγώνων του συλλόγου.

Παράλληλα, στην Κομοτηνή αυτές τις ημέρες βρίσκεται σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα αντρών, το οποίο και τερμάτισε πέρσι τρίτο πανελληνίως!

Στην εκδήλωση έδωσε το “παρόν” και ο σπουδαιότερος Έλληνας ποδηλάτης και team manager του Θράκα Ιππέα, Γιάννης Ταμουρίδης, ο οποίος αν και τραυματίας τα κατάφερε περίφημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο ίδιος μίλησε για τον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της ερχόμενης ποδηλατικής σεζόν αλλά και για τους σημαντικούς αγώνες που έχει στα “σκαριά” ο σύλλογος.

Share it