Search

LIVE Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς, Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου και όλες οι αναμετρήσεις του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, είμαι ο Βλαδίμηρος Αρζίδης και μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των μονομαχιών Δόξας Προσκυνητών και Ορφέα Ξάνθης, με τους… δύο Απόλλωνες. Στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, η Δόξα Προσκυνητών θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που καίγεται για βαθμούς με τον Ορφέα να φιλοξενεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Οι παράμετροι είναι άλλες για τις δύο ομάδες της Θράκης, καθώς η μεν Δόξα Προσκυνητών είναι το outsider απέναντι στους ισχυρούς “Πόντιους” ενώ απ’ την άλλη ο δε Ορφέας με την φετινή του πορεία, δικαιωματικά μπορεί να χαρακτηριστεί φαβορί.

Από το πρωί σε Κομοτηνή και Ξάνθη η βροχή ήταν έντονη ενώ αυτή την ώρα (13:00) έχει πάρει μορφή καταιγίδας στην Κομοτηνή, ενώ έχει σταματήσει στην Ξάνθη. Το νερό (αν συνεχιστεί η καταιγίδα) αναμένεται αν δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ενώ ίσως προκαλέσει πολλά προβλήματα, καθώς ο χλοοτάπητας  είναι πλαστικός στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης και δεν είναι έτσι κι αλλιώς σε καλή κατάσταση. Η συσσώρευση υδάτων μπορεί να οξύνει κι άλλο τα προβλήματα του αγωνιστικού χώρου σε βαθμό που είναι εβέβαιο αυτή τη στιγμή αν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση των Προσκυνητών με την Καλαμαριά!

13:45 Η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο του ενωσιακού γηπέδου (δείτε φωτογραφίες και  διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ) δεν είναι η καλύτερη δυνατή και όλα δείχνουν πως θα περιμένουμε μέχρι την ώρα που έχει οριστεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση για να δούμε αν τελικά θα γίνει η όχι.

13:50  Θυμίζουμε πως η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς μεσοβδόμαδα είχε εκφράσει την επιθυμία της το ματς να διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής και αυτό λόγω της φύσης του γηπέδου του Ραδιοφωνικού Σταθμού, καθώς ο χλοοτάπητας εκεί είναι πλαστικός, ενώ στο ΔΑΚ Κομοτηνής φυσικός.

14:00 Βαρύς είναι ο αγωνιστικός χώρος και στο γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη, όμως σύμφωνα με πληροφόρηση από κάθε πλευρά, δεν υπάρχει κίνδυνος αναβολής. Η βροχή έχει σταματήσει απ’ τις πρώτες μεσημβρινές ώρες στη Ξάνθη κάτι που βοήθησε να μην υπάρξει πρόβλημα που θα έθετε εν αμφιβόλω τη διεξαγωγή του ματς.

14:02 Αλλαγή δεδομένων στην Κομοτηνή, καθώς εδώ και πολύ λίγα λεπτά έχει σταματήσει η βροχή και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής, αφαιρεί τα νερά απ’ τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

14:04 Η εξέλιξη αυτή μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά για τον κόσμο της Ροδόπης που θα επιθυμήσει να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου και να παρακολουθήσει τον μεγάλο αγώνα της ομάδας του Γιάννη Πουρλιάκα, κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μεσοβδόμαδα οι άνθρωποι της Δόξας προσκυνητών πραγματοποίησαν κάλεσμα στον κόσμο του Νομού να δώσει βροντερό “παρών” στις εξέδρες”.

14:08 Ο Γιάννης Πουρλιάκας, θυμίζουμε πως έχει στη διάθεσή του για τη “μάχη” με τον Απόλλωνα μόλις 16 ποδοσφαιριστές καθώς τα προβλήματα από τραυματισμούς είναι δυστυχώς πολλά, όπως και οι τιμωρημένοι. Μόνο στο προηγούμενο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα, όπου οι Προσκυνητές έχασαν παίζοντας για ένα ημίχρονο με 9 ποδοσφαιριστές, στέρησε απ’ τον τεχνικό της ομάδας τους Περτσά και Σιδηρόπουλο. Απ’ το συγκεκριμένο ματς, οι άνθρωποι της Δόξας Προσκυνητών δεν είχαν μόνο απώλειες σε βαθμούς και διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, αλλά επίσης και πολλά παράπονα απ’ τη φιλοξενία του Εορδαϊκού.

14:20 Πάμε και στην Ξάνθη, εκεί που ο Ορφέας, ο οποίος μετά το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα έπιασε και πάλι 5αδα μετά το 0-0, υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με τον κόουτς Παναγιώτη Καμαράκη να έχει επιλέξει 18μελή αποστολή χωρίς τους γνωστούς τρεις, για να επιστρέψει η ομάδα του Ορφέα στις νίκες, μετά από περίπου έναν μήνα.

14:30 Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται οι δύο πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν στο ματς πριν από μια βδομάδα με την Δόξα Δράμας και οι οποίοι έλαβαν το βάπτισμα του πυρός με τους “Μαυραετούς”. Για τους Μεκερά και Ζικολάρι μίλησε ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του συλλόγου Μάκης Μπογιατζίδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και στον Νεκτάριο Αμποβιανίδη.

14:40 Πάμε σιγά – σιγά  στις ενδεκάδες ξεκινώντας απ’ το παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Για τον Ορφέα θα ξεκινήσουν οι: Ρούφος, Χαλίλ Ιμπρά, Κατρανίτσας, Θεοδωρίδης Χ., Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Τορομανίδης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.

Στον πάγκο οι: 12.Χακή Τζαμπάζ, 13. Θεοδωρίδης Κ., 14. Λαζαρίδης, 15. Αθανασίου, 16. Χίντ Ιμέρ, 17. Μυγγίδης, 18. Καδήρ Κεχαγιά

14:45 Οι τριπλέτες στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων της Θράκης, έρχονται απ’ τον Σύνδεσμο Έβρου.

Στην Κομοτηνής: Διαιτητής: Κυριαζίδης – Βοηθοί: Καραΐσκος, Διαμάντης (Έβρου)

Στην Ξάνθη: Σιμίδης – Βοηθοί: Κίτσος, Τερζόπουλος (Έβρου)

14:50 Αναλυτικά στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής θα γίνουν οι αναμετρήσεις…

Καβάλα – ΑΟ Καρδίας
ΑΕ Ποντίων – ΦΑΣ Νάουσα
Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Δράμας
Αλμωπός Αριδαίας = Νέστος Χρυσούπολης
Ορφέας Ξάνθης = Απόλλων Παραλιμνίου
ΑΠΕ Λαγκαδά – Εορδαϊκός
Δόξα Προκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς
Ρεπό : Καμπανιακός

14:57 Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια πάμε να θυμηθούμε την βαθμολογία…

Η βαθμολογία:

1 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 17 42
2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 17 40
3 ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 17 34
4 ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 16 27
5 ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 17 23
6 ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 17 23
7 ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 17 22
8 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 17 22
9 ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 16 21
10 ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 17 20
11 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 17 20
12 ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 17 21
13 ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ 17 14
14 ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 17 13
15 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ

15:00 Κανονικά θα ξεκινήσει σε λίγα δευτερόλεπτα το παιχνίδι των Προσκυνητών!

Πάμε στις συνθέσεις ξεκινώντας απ’ τους γηπεδούχους των προσκυνητών. Ο Γιάννης Πουρλιάκας θα ξεκινήσει με τους:  Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας, Ιωαννίδης, Αλής, Κεϊτά, Βάσκος, Κατσαρός.

Στον πάγκο οι: Ανυφαντάκης,  Κασιώτης, Καραγιαννίδης,  Δραγανίδης και  Μόσχος

15:03 Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς θα ξεκινήσει με τους: Μένκα, Αμαραντίδης, Φάμπιο, Χασομέρης, Καλαιτζιδης, Καπίας, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Συμελίδης, Ν΄Λουντούλου, Πόποβιτς

15:04 Ξεκινάει το ματς στην Ξάνθη ανάμεσα σε Ορφέα και Απόλλωνα Παραλιμνίου!

15:07 Άρχισε το παιχνίδι και στην Κομοτηνή! Ο διαιτητής Κυριαζίδης αποφάσισε εν τέλει τη διεξαγωγή του. Ο κόσμος πάντως είναι πολύ λίγος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ορισμένους οπαδούς που ταξίδεψαν απ’ τη Θεσσαλονίκη με δύο πούλμαν.

15:09 Η Δόξα Προσκυνητών απειλεί πρώτη με σουτ του Πάρη Κατσαρού, που περνά έξω απ’ τα δοκάρια του Μένκα στο 3ο λεπτό.

15:13 Σουτ του Γεωργιάδη για την Καλαμαριά στο 10′. Δεν ανησυχεί ιδιαίτερα ο Αγγελόπουλος.

15:19 Ομίχλη έχει κάνει την εμφάνισή της στο γήπεδο του ΑΟΞ, που προς το παρόν πάντως δεν επηρεάζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών καθώς είναι σε αρκετό ύψος.

15:23 Μετά από φάση διαρκείας ο Καραγκιόζης Γιάννης έκανε το σουτ χωρίς όμως να βρει στοχο στο 23′.

15:28 Όπως αναφέραμε και παραπάνω αρκετοί είναι οι οπαδοί του Απόλλωνα που ακολούθησαν την ομάδα τους, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ωραία εικόνα στις άδειες εξέδρες του ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης.

15:33 Χαμηλός ο ρυθμός του παιχνιδιού στην Κομοτηνή, λόγω φυσικά της έντονης βροχόπτωσης. Η μεγαλύτερη ποσότητα αντλήθηκε βέβαια απ’ την Πυροσβεστική, όμως η βροχή έμεινε αρκετή ποσότητα στον αγωνιστικό χώρο που δυσκολεύει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

15:39 Με 35 λεπτά συμπληρωμένα ο Ορφέας Ξάνθης έχει την κατοχή της μπάλας και δείχνει μεγαλύτερη διάθεση επιθετικά. Το Παραλίμνιο προσπαθεί κυρίως με κόντρα επιθέσεις και γεμισματα χωρίςς πάντως να έχει καταφέρει να απειλήσει τον Ρουφο.

15:42 Παραμένει το 0 και στα δύο γήπεδα. Στην Κομοτηνή ο Συμελίδης χάνει μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας εξ’ επαφής.

15:48 Ημίχρονο στην Ξάνθη. Σε ένα σβηστό ματς, στο οποίο μάλιστα μετά το 30′ άρχισε να βρέχει (έβρεχε και το πρωί στην Ξάνθη) οι δύο ομάδες έριξαν βάρος στη διαφύλαξη του μηδέν, με τον Ορφέα να προσπαθεί περισσότερο δημιουργικά αλλά να μην καταφέρνει να δημιουργήσει πολύ καλές στιγμές.

15:51 Τελειώνει το ημίχρονο και στην Κομοτηνή. 0-0 μεταξύ Δόξας Προσκυνητών και Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον Ν’ Λουντούλου να αστοχεί στο 44′ μέσα απ’ την περιοχή. Πολύ καλή η Δόξα, καταφέρνει και διατηρεί τον ποιοτικό Απόλλωνα μακρυά απ’ την εστία του Αγγελόπουλου.

16:03 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Ξάνθη

16:06 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και στην Κομοτηνή.

16:08 ΓΚΟΛ στην Κομοτηνή! Ο Καλαϊτζίδης βάζει μπροστά τους Πόντιους μετά από κόρνερ.

Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

16:09  Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο για τον Ορφέα. Σουτ του Τορομανιδη στο 51′ εκτός περιοχής λίγο πάνω από το οριζοντιο δοκάρι του Τοτοπίδη.

14:12 Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πανηγύρισαν οι οπαδοί του Απόλλωνα…

16:14 Φάουλ του Γαϊδαρτζή για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και μεγάλη απόκρουση απ’ τον Ρούφο. Κιτρινη στον Μπουνταγκίδη στην προηγούμενη ακριβώς φάση.

16:17 Πρώτη αλλαγή για το Παραλίμνιο. Έξω ο Τάκας μέσα ο Φιλέντας.
16:20 ΓΚΟΛ στην Κομοτηνή! Κάνει το 0-2 ο Απόλλωνας Καλαμαριάς!
  16:21 Ο Ροδοπίτης Χασομέρης είναι αυτός που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αγγελόπουλου, κλειδώνοντας ουσιαστικά απ’ το 60 τη νίκη για την ομάδα του.
16:23 Χαμένο τετ α τετ για τους φιλοξενούμενους στην Ξάνθης. Ο  Φιλένντας βγήκε μόνος απέναντι στον Ρούφο όμως έκανε πολύ αδύναμο σουτ και μπλόκαρε εύκολα ο κίπερ του Ορφέα.
16:30 Δευτερη αλλαγή για το Παραλίμνι εξω ο Μεντής μέσα ο Σελάματζίδης. 
16:32 Πρώτη αλλαγή για Ορφέα εξώ ο Χαλίλ Ιμπράμ μέσα ο Λαζαρίδης. 
16:35 Ζητά πέναλτι ο Ορφέας σε μια φάση διαρκειας με την μπάλα να βρισκει σε χερι αμυντικού. Εβρίτης Σιμίδης ήταν κοντά και υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι…
16:36 Έχει δυναμώσει η βροχή στην Ξάνθη!
16:37 Καλή στιγμή για τον Ορφέα. Σέντρα του Μουμίνογλου ο Καραγκίοζης έκανε το κοντρόλ όμως πριν προλάβει να σουταρει βγήκε κα μάζεψε ο τερματοφύλακ;ς του Απόλλωνα.
16:38  Αλλαγή στην Κομοτηνή για τη Δόξα Προσκυνητών. Έξω ο Ιωαννίδης μέσα ο Κασσιώτης.
16:39 Σημαντική ευκαιρία για τον Ν’ Λουντούλου για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αποκρούει όμορφα ο Αγγελόπουλος.
16:40  Δεύτερη αλλαγή για Ορφέα έξω ο Τορομανιδης μέσα ο Χίντ Ιμέρ
16:45 Γκολ!! Και πάλισ την Κομοτηνή και πάλι για τον Απόλλωνα. 0-3 έγινε το σκορ.

16:46 Τελευταία αλλαγή για φιλοξενουμενους. Εξω λιάρας μέσα καρακούτης.

16:47 καλή στιγμή για Παραλίμνιο, σουτ του Φιλώντα μόλις άουτ η μπάλα. 
16:49 Μεγάλη φάση για τον Ορφέα ο Μουμίνογλου έκανε σέντρα σουτ, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, όμως ο τερματοφύλακας Τοτολίδης είχε εξαιρετική αντίδραση απέκρουσε και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
16:51 Τέλος του αγώνα στην Ξάνθη! Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0.
 16:52 ΓΚΟΛ στην Κομοτηνή, ο Ν’ λουντούλου το 0-4.
16:54 Τέλος και στην Κομοτηνή. Ήττα με 0-4 για την Δόξα Προσκυνητών.
16:58 Αρνητικά αποτελέσματα για τις ομάδες της Θράκης. Ο Ορφέας απέτυχε να νικήσει σε ένα ακόμη ματς;, δείχνοντας πως έχει ενα μικρό ντεφορμάρισμα. Στα συν πάντως το γεγονός πως δεν χάνει.
Η Δόξα Προσκυνητών άντεξε για ένα ημίχρονο κόντρα στον ισχυρό Απόλλωνα και το 0-1 νωρίς στο δεύτερο έκοψε τα φτερά των παικτών του Γιάννη πουρλιάκα, με συνέπεια να ρθει το 0-4.
17:00 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Live blog του SPortsAddict.gr για την άμεση έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας.

Share it