Search

Τραπέζι στον Πρόεδρο και την προπονήτρια του Ο.Α. Ορεστιάδας στην Βουλγαρία! Πανέτοιμοι για μεγάλες διοργανώσεις η Ορεστιάδα

Στην Σόφια βρέθηκε ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ορεστιάδας Κωνσταντίνος Καρατσίδης και η προπονήτρια του συλλόγου Θεανώ Ρουσοπούλου που παρακολούθησαν του υψηλού επιπέδου αγώνες που διεξήχθησαν στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας παρουσία μεγάλων ονομάτων.

Μάλιστα μετά τον ημιτελικό “GARANTI KOZA SOFIA OPEN” παραχωρήθηκε γεύμα απο τον Πρόεδρο της Βουλγαρικής ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και μέλος του ΔΣ της ITF Stefan Tsvetkov σε αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και σε αντιπροσωπεία Προέδρων και προπονητών απο tennis club της Ελλάδας. Στο δείπνο παρευρέθηκε και ο πρόεδρο της Σέρβικης ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και θρύλος του tennis Slobodan Živojinović.  Θέμα συζήτησης ήταν οι αγώνες αντισφαίρισης στα Βαλκάνια junior και senior.

Το παρών έδωσαν όπως τους βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία απο τα δεξιά προς τα αριστερά, με το άσπρο πουκάμισο ο Πρόεδρος του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης Μιχάλης Πανάγος, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Μουρτζιός, ο καθηγητής του Δημοκρίτειου με ειδικότητα τέννις και μέλος της Ομοσπονδίας Ιωάννης Αθαναηλίδης. Ο πρόεδρος του Ομίλου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γκογκίδης, ο πρόεδρος του Ομίλου της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Κολονιάρης, ο δημοσιογράφος Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος, ο πρόεδρος του ομίλου Πολυκάστρου και ο προπονητής της Ομίλου Σερρών Αριστείδης Γραμματόπουλος. Εν συνεχεία βλέπουμε την Θρακιώτικη παρουσία με την προπονήτρια του Ομίλου Ορεστιάδας Θεανώ Ρουσσοπούλου και τον Πρόεδρος Κωνσταντίνο Καρατσίδη.

Οι Πρόεδροι των συλλόγων απο Θεσ/νικη,Πολύκαστρο, Κουφάλια,Σέρρες,Ρόδο και Ορεστιάδα δήλωσαν έτοιμοι να αναλάβουν και να βγάλουν εις πέρας μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας μην σας φανεί καθόλου περίεργο η Ορεστιάδα να αποτελέσει επιλογή για την διοργάνωση υψηλού επιπέδου αγώνα σε Βαλκανικό επίπεδο. Άλλωστε το γεωγραφικό σημείο της πόλης είναι κομβικό και μπορούν εύκολα και γρήγορα να την επισκεφτούν αθλητές Βουλγαρία, Τουρκία αλλά και τις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες. Κάτι που αναμφίβολα θα τονώσει τον Αθλητικό τουρισμό της περιοχής αλλά φυσικά και το τέννις στην Ορεστιάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Share it